Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nad polskou tragédií truchlí i české celebrity!

Autor: val, Michaela Remešová - 
10. dubna 2010
18:33

Poláci truchlí! Zpráva o tragické smrti polského prezidenta Lecha Kaczynského vyvolala šok a neskrývané zděšení. Neštěstí sledují nejen politické špičky všech zemí světa, ale i české celebrity. Co si myslí o letecké katastrofě, při níž přišlo o život desítky lidí?

Karel Gott

"Je to obrovská tragédie, která mě hluboce zasáhla," řekl Blesk.cz Karel Gott.

554138:gallery:true:true

Lucie Bílá

"Je to strašný, když se člověk dozví, kolik lidí zemřelo. Navíc bych nechtěla být v kůži lidí, kteří ztratili z minuty na minutu vládu. Je mi jich líto."

Lucie Bílá Lucie Bílá | Ladislav Křivan

Iveta Bartošová

"Jsem ve Vídni v Pratru a zděsila jsem se, co se stalo. protože nerozumím politice, tak to nechci moc hodnotit. Rozhodně si myslím, že to bude mít dalekosáhlé důsledky."

448966:gallery:true:true

Jiří Adamec

"Dozvěděl jsem se to ráno, když jsme začali zkoušet Miss Česko - Slovensko. Docela to se mnou otřáslo, když jsem se dozvěděl, že by to mohla být chyba pilotáže."

181958:gallery:true:true

Dáda Patrasová

"Volají mně kamarádi co se to stalo. Je to strašný. Je mi těch lidí moc líto. Samozřejmě si to nedovedu vysvětlit a nechci tvrdit, že to byl záměr... "

Dagmar Patrasová Dagmar Patrasová | Jiří Hadač

Alois Hadamczik (Bývalý trenér hokejové reprezentace)

"Opět se bohužel prokázalo, že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Je to politováníhodné, ale teď už to bohužel nezměníme. Smůla. Prostě sedli do špatného letadla. Určitě přeji všem blízkým a celému Polsku upřímnou soustrast."

Alois Hadamczik Alois Hadamczik | ČTK

 

Co si myslíte o jedné z největších tragédií v dějinách Polska vy? Bude mít tato nešťastná událost vliv na rusko-polské vztahy? Vězí za celou katastrofou více než jen chyba pilota?

Své názory pište do diskuze pod tímto článkem.

judr ( 15. dubna 2010 10:21 )

Osobne si myslím,že táto havárie určite nebude mít vlyv na zhoršení vztahu mezi Polskem a Ruskem Ruská strana neudelala žádnou chybu podle všech informaci které jsou momentálne k dispozicia pokud ješte dojde k vyčištení zvuku z černé skrinky z pilotní kabiny tak uslyšime asi i názor na přistáni nekoho jiného než pilotov a to bude konec celé aféry je možné že naše geberáce se to nedožije,ale pravda určite vyjde na jevoStrij byl v pořádku piloti zkušený len možno nejaký pasažer netrpezlivý a nechcel bezpečne přistat v Moskve nebo v Minsku je možné ješte jenompochybovat,že piloti se nedozvědeli dřív že letište v Smolensku je uzavřene již po ceste mohly upravit trasu letu,aby stihli časový harmonogram,alw životmá vždypřednost před akým kolvek harmonogramomto si budou muset zopakovat Polský představitele do budoucná

szyslak ( 11. dubna 2010 17:48 )

to je fuk, alespon neco dokazal a znaji ho i za hranicema, no zkratka kazdej se chce u nas zviditelnit, byt na cizim nestesti

guppy ( 11. dubna 2010 13:17 )

Denně umírají tisíce lidí a já mám truchlit nad někým, kdo měl to štěstí, že byl zrovna nahoře??? To snad ne, už se "těším", až tady těm politickým darmožroutům a jejich kámošům alkoholikům budou také vystavovat státní pohřby na naše útraty....howg a myslete si o mě co chcete, je demokracie ......

bjutifl ( 11. dubna 2010 12:38 )

Toho povadlého rádoby playboje Gotta bych z toho tvého seznamu nevynechávala. Vypadá děsně i na té 20 let staré fotce a v poslední době zcela ztrácí soudnost.

majojo ( 11. dubna 2010 10:20 )

Nějak tak jsem to pochopila. Dělá si srandu a čeká, kdo to vydrží. Měli by jim taky zaplatit výlet tupolevem....

Zobrazit celou diskusi