Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hádka v rodině kvůli milionům, ale... Rodiče Grosse: Nevíme, kde má Standa hrob

Autor: red - 
3. září 2015
05:03

Mezi pozůstalými po Standovi Grossovi to vře! Šárka Standovým rodičům neřekla, kde má jejich syn hrob, a oni to nevědí dodnes! Šárka tchána s tchyní naopak obviňuje, že se vůbec nezajímají o své vnučky!

Místo, aby je smrt spojila, vyrostla mezi nimi obrovská propast. Podle informací Blesku Grossovi rodiče viděli své vnučky Denisu (17) a Natálii (12) naposledy v dubnu na pohřbu jejich syna. „Vůbec se o holky nezajímají a nijak je ani nekontaktují. Jako by s jejich synem umřela celá rodina,“ měla si Šárka postěžovat rodinnému příteli.

Ani druhá strana nemluví o své snaše v superlativech. „S manželem vůbec nevíme, kde je syn pochován, snacha nám to neřekla,“ povzdechla si Grossova maminka Alena. Ta dodnes nemůže pochopit, proč právě její syn musel umřít tak mladý, a do poslední chvíle doufala v jiný konec. Jasno má i expremiérův otec.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

violahorska ( 3. září 2015 23:39 )

Před smrtí se dal Stanislav Gross na pokání..., PRÝ víru. To jeho prohlášení / pokání bylo opět - ve tváři smrti - tak křišťálově čisté..., a proto se dnes "údajně neví, kde ty miliónky zmizely." Litovala jsem ho, mladého života, ale teď vidím, že nás měl do poslední chvíle za senožrouty....

bum-bec-bum ( 3. září 2015 21:13 )

Hlavně, že tělo nechala zpopelnit, tak se ty těžké kovy nenechají dokázat, co?

bum-bec-bum ( 3. září 2015 21:10 )

Podle mne žádný hrob nemá. Šárka má určo urnu doma. Na nějaký hrob z vysoka kašle.

bum-bec-bum ( 3. září 2015 21:05 )

Těžké kovy ve vlasech? Tý woe, tak to je mord jak hrom. A Šárka se dozvěděla pár dní před jeho smrtí, že miliony zmizely? Tak to je jasný a nepomohla mu? No tak asi Gross věděl co a jak a raději převedl prachy rodičům. Patří jí to, jen at jde házet jídlo na talíře, kantýnská.

dfghjk ( 3. září 2015 18:16 )

Standa by se určitě postavil proti uprchlíkům, stejně jako Kramný a Sovák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa