Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vdova pátrá po 100 milionech - rodinný přítel říká: Gross utrácel obrovské peníze za léky od šarlatánů

Autor: red - 
2. září 2015
18:30

Vdova Šárka Grossová (45) zoufale hledá peníze, které krátce před smrtí jejího manžela Stanislava Grosse (†45) zmizely z jejich rodinného bankovního účtu. Podle ní vedou stopy k rodičům expremiéra, a tak je Blesk vyzpovídal.

Blesk se vypravil za rodiči zenuslého Grosse Alenou a Stanislavem do Jílového u Prahy. Zeptali jsme se jich, zda peníze neskončily u nich.

Bohatství prý skončilo u vás, je to pravda?

Alena Grossová: „To jste mi vyrazil dech, pokud se něco takového stalo, rozhodně o tom nic nevím a přísahám, že jsme žádné peníze nedostali. O tom bych musela něco vědět. Je pro mě těžké na něco takového pomyslet a na něco takového vůbec odpovídat. Jsou to teprve čtyři měsíce, co zemřel, a ještě jsem se se synovou smrtí nevyrovnala. Pořád mě to moc bolí. Byl tak mladý. Trhá mi to srdce, když si vzpomenu, jak jsme ho nosili, když už se nemohl ani pohybovat…to bylo hrozné…“

Stanislav Gross st.: „Domnívám se také, že léčba té nemoci byla dost drahá a musel to někdo platit. Syn nemohl, někdo musel mít k jeho účtu přístup a vyřizovat to za něho. My jsme to nebyli, neměli jsme přístup na žádné synovy účty, neznáme žádné PINy, prostě o tom nic nevíme. Pokud by k nějakým převodům došlo, musí to přece být někde zaznamenáno. Je to ale celé divné. Nedovedu si představit, že by syn byl schopen vůbec nějaký pokyn či příkaz podepsat, nejméně půl roku před smrtí vůbec nemohl hýbat rukama.“

Vdova Šárka tak zřejmě bude muset pátrat dál a jinde. Třeba ve Švýcarsku. Standa prý utrácel obrovské peníze za různé šarlatánské přípravky ze Švýcarska, protože věřil, že mu pomohou se uzdravit,“ tvrdí rodinný přítel vdovy.

Video se připravuje ...
Další videa