Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šárka Grossová hledá peníze: Stopa po zmizelých milionech vede k rodičům Grosse?!

Autor: red - 
2. září 2015
05:00

Kdo proměnil zlatou slepici na kontě manželů Grossových v neduživé kuře? Kam zmizelo z rodinného účtu 70 až 100 milionů a kdo tam zanechal truchlící vdově 170 korun? Na tyto otázky teď horečně hledá odpověď Šárka Grossová (45). Podle ní vedou stopy k rodičům jejího zesnulého manžela!

Expremiér Stanislav Gross (†45) podlehl letos 16. dubna amyotrofické laterální skleróze. Šárka šokující stav účtu odhalila krátce před jeho smrtí. Podle blízkého rodiny Grossových byly peníze »odkloněny« třetí osobou.

„Bavili jsme se se Šárkou o tom, že peníze Standa převedl asi na svoje rodiče. Měl to udělat prostřednictvím právníka, kterého tím pověřil, ještě když mohl mluvit,“ řekl rodinný přítel Grossové Blesku.

Bývalého vrcholného politika, který »zázračně« zbohatl na obchodu s akciemi firmy Moravia Energo, totiž nemoc postupně ochromovala. Službu mu vypovídaly i ruce, takže se nemohl ani podepsat. Gross, sám vystudovaný právník, proto manipulaci s účtem svěřil svému kolegovi.

Vybílené konto se stalo i předmětem dědického řízení. Šárka Grossová si se svými dcerami Natálkou (12) a Denisou (17) na zmizelé desítky milionů samozřejmě činí nárok. Blesk se vypravil za Grossovými rodiči Alenou a Stanislavem do Jílového u Prahy. Zeptali jsme se jich, zda peníze neskončily u nich. Oba to rázně odmítli.

Vdova tak zřejmě bude muset pátrat dál a jinde. Třeba ve Švýcarsku. „Standa prý utrácel obrovské peníze za různé šarlatánské přípravky ze Švýcarska, protože věřil, že mu pomohou se uzdravit,“ tvrdí rodinný přítel vdovy.

pouták pouták | Blesk

5638 ( 3. září 2015 23:50 )

no protože byste se mohl(a) vyjádřit nelichotivě a hnědé tváři a jak víte toto není žádoucí. Pleskáči nepovolují žádnou diskuzi pod článkama o imigrantech neboli utečencích, kteří tady mají větší právo než my!!!!!!!!!

5638 ( 3. září 2015 23:46 )

ano přesně tak, už jsem si všimla několikrát, že pokud je tam článek o těch hodných turistech, co nic nechtějí, jenom pracovat a odvádět daně, tak tam diskuze prostě povolena není. Nadávali na komunisty a dělají to samé a řekla bych že v ještě horší míře, protože to vše jde z našich peněz a peníze na naše nemocné děti nejsou, což se za komunistů stát nemohlo. No myslím si, že budu brzy vymazána, tak jako už několikrát, ale můj názor to nezmění, ať táhnou tam odkud přišli!!!!!!!!!!!!!

fotrpjotr ( 2. září 2015 22:59 )

Nakonec v tom má prsty jejich škaredá dcera.

mdada49 ( 2. září 2015 22:06 )

Jak je nějaká debata o muslimech a oni ví, že je většina národa proti nim, tak "demokraticky" diskuzi ani nespustí.

1946 ( 2. září 2015 18:52 )

Dědická daň se neplatí od srpna 1997 a to u přímých dědiců, dětí, rodičů. V r.2014 byla rozšířena o další příbuzné, bratrance, sestřenice, neteře, synovce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa