Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Schwarzenbergova kněžka lásky: Svědectví z nočních orgií

Autor: oj - 
27. listopadu 2013
15:50

Přítelkyně Karla Schwarzenberga (75) má za sebou divokou minulost. V kariéře zlatokopy, kterou zakončila v domácnosti o 50 let staršího knížete, se nezastavila před ničím. Ani před nahou blondýnkou. Blesk.cz získal svědectví jedno z účastníku lesbické show Jany Vopěnkové (25) s neznámou dívkou.

Karlova kráska Jana na dotazy novinářů nereaguje. Mobil si vypnula, na facebooku si změnila jméno. Blesk.cz se však ozval mladík, který se nočních orgií účastnil. „Fotografie jsem pořídil v hospodě, která už neexistuje. Vlastnil ji můj známý. Když bylo po zavíračce zamknul a slečny se pořádně odvázaly,“ popsal nezapomenutelný zážitek.

Jana pochází z vesničky Nepomyšl. Podle sousedů a známých jí tahle obec nikdy nebyla dost dobrá a mladá slečna tu není zrovna oblíbená. „Vesnice jí byla vždycky malá a dávala to najevo. Neměla jsem ji ráda, nebyla příjemná. Chovala se, jako by její h***o nesmrdělo," řekla s despektem jedna z jejích vrstevnic. "Když odešla, povídala se o tom, čím se v Praze živí, ledacos,“ dodala.

V lásce ji ale nemají ani její mužští vrstevníci. „Co se týče Nepomyšle, tak tam spala snad s každým chlapem. Od feťáků až po policajty a kamarádovi prováděla orální sex jen proto, aby jí dal od něj pít krabicové víno,“ řekl webu extra.cz jeden z jejich dávných známých.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vi3ol ( 28. listopadu 2013 19:30 )

Už se ozvala i K.Lívie: Hlavně, že mluví česky!

japos22 ( 28. listopadu 2013 11:03 )

hu3hu ( 28. listopadu 2013 07:07 )

Ninunko debilni snad by uz stacilo tysi ta holka od karla nebo co pulka zprav tady jen od tebe ,nebo jsi uplne jebla na hlavu?

sovca ( 28. listopadu 2013 03:54 )

Karel už odchází do ztracena a potřebuje se zviditelnit.Nemyslím si,že by se na něco zmohl,než se holka svlékla,stejně už chrápal.

ninunka ( 28. listopadu 2013 00:54 )

????? no, mám dost!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa