Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ozdobená Monika Babišová: Luxusní hodinky, zásnubák a tetování!

Autor: Eva Pospíšilová, Vladimír Barák, lm - 
30. října 2013
19:39

Monika Babišová (39) sice ještě manželský slib od svého partnera Andreje (59) neslyšela, její ruku ale i tak zdobí překrásný a obrovský zásnubní prsten. To ale není jediné, čím se může Monika pochlubit. Co znamenají vytetovaná písmena "VF" na jejím zápěstí?

Andrej Babiš má se svou snoubenkou Monikou dvě děti. Právě jejich iniciály zdobí spodní stranu zápěstí Moniky. Ozdobně vytetovaná písmena VF na její ruce jsou tak znakem její největší chlouby - třináctileté Vivien a devítiletého Frederika.

Nejen kérka ale zdobí ruce partnerky lídra hnutí ANO a krále letošního voleb. Monika Babišová má na ruce doslova poklad. Luxusní hodinky Rolex Cosmograph Daytona, tedy chronograf, který letos slaví své padesátileté výročí. Verzi ve žlutém zlatě ocenil expert Blesku na zhruba 700 tisíc korun. Jde prý o dárek...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

doktorka6 ( 31. října 2013 23:32 )

No, teď z toho ani neusnu... Ještě nám napište jaký používá toaletní papír, abychom si ho mohli koupit a mohli se tímto činem zařadit do ,,lepší společnosti,,...ach, jo to je komedie a v aleji bude zas ráno nablito!

pgga ( 31. října 2013 00:22 )

Proc te zajima jeji jizva?..Co je ti do toho?

lespoir ( 30. října 2013 22:49 )

Ja teda nevim,ale chtela bych videt ty pistele co kritizuji Moniku jak vypada,urcite to jsou pekny drzky a jen zavidi .A budete se divit,ale mne se libi jak Monika tak Babis.Mam rada inteligentni muze a to on beze sporu je.

kaina ( 30. října 2013 20:51 )

Tak závistivci - nástup!!!

franckajagrova ( 30. října 2013 20:02 )

Mě spíš zajímá ta její jizva na levý ruce - tu má asi po odstraněným tetování ne ? Nicméně je ta jizva hnusná a měla by si ji zakrejt..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa