V první části večera Katapult nadšenému publiku nabídl kompletně odehrané eponymní debutové album z roku 1978 známé pod názvem 'stříbrná deska'. Koncert na pódiu zaplněném legendárními reproduktory Marshall otevřel jeden z prvních hitů Katapultu Půlnoční závodní dráha a ve stejném pořadí jako na desce následovaly další skladby. Už při třetí z nich, písni Hlupák váhá, se ke zpěvu přidala většina přítomných. Do atmosféry 80. let minulého století se publikum dostalo také díky autentickému analogovému zvuku.

Koncertní premiéru nového programu Katapultu absolvoval Říha ve Stochově již poosmnácté. Sál s místy k sezení si před lety záměrně zvolil jako protipól hraní ve velkých halách nebo na letních festivalech. "Na místech k sezení je slyšet každý tón a cítit všechny emoce. A také mě vzrušují ovace ve stoje, to je lepší než sex," řekl nedávno v rozhovoru pro ČTK.

Po přehrání debutového alba zahrál Katapult přibližně dvě desítky dalších písní. Skladbu Rovnováha kapela věnovala bývalému baskytaristovi a spoluzakladajícímu členovi Jiřímu Šindelářovi, který zemřel v lednu 2009 dva dny po svých šedesátých narozeninách. Říha ze zakládající sestavy Katapultu zůstal sám. Už v roce 2007 zemřel ve věku 61 let bubeník Anatoli Kohout, který v kapele s přestávkami působil od jejího založení. Po smrti jsou i další bubeníci Katapultu Karel "Káša" Jahn a Milan Balcar. Novými Říhovými spoluhráči se stali o generaci mladší baskytarista Andy Budka a bubeník Ondřej Timpl.

Mezi dalšími skladbami, které dnes zazněly ve Stochově, byly například Jsou špatný dny, Chodníkový blues, Vojín XY, Blues nebo Až. Skupina připomněla titulní písní i své zatím poslední album Kladivo na život vydané v roce 2016.

Letošní jubilejní rok Katapultu vyvrcholí třemi velkými listopadovými výročními koncerty v ostravské hale Tatran, brněnské hale Vodova a ve Foru Karlín v Praze.