Lucie vystupuje ve své nejznámější sestavě, kterou tvoří bubeník David Koller, kytarista Robert Kodym, baskytarista P.B.Ch. (Petr Břetislav Chovanec) a klávesista Michal Dvořák. Jako pomocná vokalistka zpívá Lenka Dusilová, Kollera za bicími doplňuje jeho syn Adam a kapelu místy doprovází smyčcový kvartet.

Na předchozích koncertech Lucie fanoušky překvapila, když na pódium pozvala zakládající členy kapely, kterými byli hráč na klávesové nástroje Petr Franc, bubeník Tomáš Waschinger a popová hvězda 80. let Michal Penk. Společně zahráli skladbu Lucie a později se ještě vrátili při letitém hitu Šrouby do hlavy.

Lucie se po desetileté pauze vrátila na koncertní pódia předloni. Vyprodala deset koncertů, na které přišlo celkem 150.000 fanoušků.

Skupina se tento měsíc poprvé představí i na plátnech kin v celovečerním filmu Lucie: Příběh jedný kapely. V dokumentu se mají mimo jiné objevit dosud nezveřejněné záběry pořízené členy skupiny a také jejich otevřené zpovědi. Snímek bude uveden na filmovém festivalu v Karlových Varech, do kin přijde 7. července.