"Je to těžké, protože píseň Chinaski byla megahitem, takže si netroufám očekávat stejný úspěch. Ale na druhou stranu mě ten jejich úspěch motivoval. Nechtěla bych, aby se obě skladby porovnávaly, ale asi se tomu neubráním," řekla ČTK.

K písni vznikl videoklip, který se natáčel ve vinném sklípku ve Velkých Pavlovicích pod režijním vedení Martina Koppa, jenž je společně s Petrem Nikolaevem režisérem druhé řady Vinařů. "Natáčení klipu bylo velmi pohodové, tak jak sama píseň vybízí. Hezky se mi na to vzpomíná," podotkla Farna. Dodala, že víno je jediný alkohol, který má ráda.

Autor písně Víno Michal Malátný v rozhovoru s ČTK nedávno řekl, že její text vznikal v autě cestou na D1 za producenty do Brna. "Po nahrání písně byla reakce producentů rozpačitá s tím, že takovou skladbu hrát v rádiích nebudou. Nakonec z toho byla velká rána, možná proto, že se nespekulovalo a skladba vznikla tak rychle. Někdy je dobré se s prací nemazlit," uvedl.

Písně z televizních seriálů mívají u posluchačů úspěch. Dříve například Meky Žbirka nahrál skladbu Tvůj svět je můj pro seriál Ordinace v Růžové zahradě, Petr Kolář s Leonou Machálkovou nazpívali píseň Den, kdy se vrátí láska pro Pojišťovnu štěstí. Píseň Budu ti vyprávět k seriálu Vyprávěj natočil Michal Hrůza, Zdivočelou zemi mají mnozí diváci spojenou se stejnojmennou písní od Marty Kubišové.

V minulosti se například hitem stala píseň Když máš v chalupě orchestrion ze seriálu Chalupáři v podání Waldemara Matušky, skladba Můj čas zpívaná Hanou Zagorovou, Stanislavem Hložkem a Petrem Kotvaldem v Sanitce, úspěch seriálu Zkoušky z dospělosti přinesla i píseň od Ladislava Štaidla Jsou dny, kdy svítá o něco dřív. "Většina písniček ze seriálů lidi osloví, takže pro zpěváka je to vždycky velká příležitost," dodala Farna.