"Dnešní představení je vyprodané. Na další, které budeme hrát během dubna a května, ještě vstupenky máme," řekla ČTK výkonná ředitelka divadla Veronika Kusá. Bláznivou komedii, která řeší situaci, co se stane, když se v jedné posteli probudí dva úplně nazí muži, majitel divadla, ostravský herec Albert Čuba, vybral záměrně. Především lehčímu žánru se totiž chce v budoucnu věnovat.

Součástí dnešního otevření divadla byla i vernisáž děl malířky Hany Mikulenkové nazvané Peace, please!, která je koncipována jako průřez její dosavadní tvorbou. Podtitul "Není cesty k míru. Mír je cestou" vznikl šťastnou shodou náhod z názvu divadla a z motivu křídel, které podle autorky symbolizují naději a dlouhodobý mír. Mikulenková studovala malbu v Bratislavě v ateliéru Ivana Csudaie. Často užívá symboliky, ať už jsou to již zmiňovaná křídla, srdce nebo černé růže. Nejčastěji se v jejích obrazech objevuje motiv moře. Prodejní výstava potrvá do konce května a přístupná bude při každém divadelním představení.

Do konce května má zatím Čuba kromě dnešní premiéry připraveno sedm dalších představení. Kromě hry Dva úplně nazí muži chystá v sále s kapacitou 339 mís i světovou premiéru inscenace britského herce Lionela Goldsteina Drahoušku, to chce drink!. V hlavních rolích se už koncem dubna představí Zdena Przebindová a Miroslava Georgievová. Režie se ujal Peter Gábor, účast na premiéře přislíbil i autor hry.