Seniorka z Hostivaře byla naposledy viděna dnes krátce po 14:00 na Vršovickém náměstí, kde seděla na lavičce před Českou spořitelnou a čekala na své blízké. "Vzápětí odešla neznámo kam. Není vyloučeno, že nastoupila do některého z prostředků MHD a tímto způsobem cestuje po Praze," sdělila Zoulová.

Hledaná žena je asi 165 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má oválný obličej, hnědé oči, dioptrické brýle se širokými rámečky fialové a hnědé barvy a krátké hnědé rovné vlasy obarvené na odstín mahagon. Na sobě by měla mít modré tříčtvrteční džíny, triko v kombinaci žluté, modré a oranžové barvy na bílém podkladu a černé sandály.

Seniorka z Vršovic byla naposledy spatřena krátce po 18:00 na tramvajové zastávce u stadionu Bohemians. "V nestřeženém okamžiku nastoupila do vozu dosud nezjištěné soupravy a odjela ve směru na Strašnice. Hledaná žena u sebe nemá žádné doklady ani mobilní telefon," uvedla mluvčí.

Tato pohřešovaná je zhruba 170 centimetrů vysoká, má střední postavu, hnědé, místy prošedivělé vlasy s černou čelenkou a modré oči. Oblečené měla bílé kalhoty a bílé triko s nápisem Freeway.

Informace o hledaných seniorkách mohou lidé telefonovat na tísňovou linku 158.