Vedení firmy zhodnotilo rok 2016 pozitivně. "Společnost roste a rozvíjí se, aby se stala lídrem ve vzdělávání a růstu našich spolupracovníků a rozvoji nových technologií. Společnost navíc investuje do rozšiřování své výrobní kapacity a v budoucnu je tak možno očekávat další růst ziskovosti," uvedl management firmy ve výroční zprávě.

Výtahy společnost dodává a montuje do nových objektů i stávajících šachet v celé České republice. Své výrobky exportuje také do Chorvatska, Srbska, Slovinska, Polska, Ruska a na Slovensko. Firma má kromě svého sídla v Uherském Hradišti střediska v Brně, Přerově, Zlíně a obchodní servisní síť po celé ČR. Prostřednictvím servisních partnerů působí na Slovensku, s obchodní servisní sítí spolupracuje také v Chorvatsku a Srbsku. V uplynulých letech společnost vyrobila a dodala na trh přes 250 výtahů ročně.

Firma loni v průměru zaměstnávala 138 lidí. Její základní jmění činí 3,6 milionu korun. Společnost vznikla na konci roku 1991, od roku 2003 byla hlavní část její výroby převedena do areálu v Jarošově, místní části Uherského Hradiště. Část výroby je situována v původní výrobní hale v Kněžpoli na Uherskohradišťsku.