Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Další nezodpovědní rodiče: Chlapečka (1,5) nechali v autě a šli nakupovat, dítě zachránili hasiči

Další nezodpovědní rodiče: Chlapečka (1,5) nechali v autě a šli nakupovat, dítě zachránili hasiči (Ilustrační foto).
Další nezodpovědní rodiče: Chlapečka (1,5) nechali v autě a šli nakupovat, dítě zachránili hasiči (Ilustrační foto).  (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
16. června 2018
19:23

Na poslední chvíli zachránili hasiči na Slovensku jedenapůlročního chlapečka, kterého rodiče nechali v panujících vedrech v autě. Chlapec skončil v nemocnici.

Rodiče dítě nechali v autě před obchodním domem v Trenčíně a šli si v klidu nakoupit. Jenže v panujících vedrech teplota v uzavřeném voze rychle stoupala. Přivolaní hasiči neváhali a po příjezdu ihned rozbili zadní okénko auta a dítě osvobodili.

Zabalili ho do mokrého ručníku a předali záchranářům. "Dítě naštěstí nebylo v život ohrožujícím stavu. Bylo zpocené. Záchranáři ho převezli do trenčínské nemocnice," řekla serveru Čas.sk mluvčí operačního střediska záchranářů Alena Krčová.

Podle TV Markíza byl chlapec v autě 30 minut. Hasiče zavoplali kolemjdoucí, kteří i nějakou dobu čekali na návrat rodičů a dokonce je i hledali v obchodě.

Podobný případ se odehrál na Slovensku v Oravě začátkem týdne. Matka zde v autě nechala malou Sabinku (†2,5) a šla do nemocnice na vyšetření. Holčička bohužel nepřežila.

3962 ( 17. června 2018 15:48 )

Voorel- ty *** čečenský, čobol je tvoj zasraný foter!

pp10 ( 17. června 2018 10:43 )

Vyrostla nam nova generace rodicu, kteri nebyli nic moc vedeni k nicemu, nepoznali zadne mantinely odkud az kam je mozno, zahledeni sami do sobe, jdouci tzv pres mrtvoly.......

baronessa ( 17. června 2018 09:01 )

V poslední době je takových případů na Slovensku jaksi moc? Nebo se o tom teprve teď začlo víc psát?

odol ( 17. června 2018 05:50 )

vorel,hloupé vemeno !

pepen ( 16. června 2018 21:31 )

Bohužel je to kruté,ale přísnější tresty!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání