Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Otec (†30) se zabil skokem z 15 metrů. Tři dny žil na letišti poté, co ztratil letenku domů

Autor: shp - 
31. května 2018
13:54

Šílený příběh jak z hollywoodského dramatu se odehrál na tureckém letišti Dalaman. Britský otec Andrew Westlake (†30) z Hrabství Durham do země odletěl s dcerkou (1) a přítelkyní na dovolenou, ale ony se domů vrátily samy. Muž ztratil letenku a tři dny čekal na letišti, aby se mohl vrátit za svými bližními. Když ho z letadla vyhodili, protože byl špinavý a páchl, rozhodl se, že skoncuje s životem.

Celá událost se stala před zraky šokovaných britských turistů, kteří s sebou měli vystrašené děti, které nechápaly, co se děje. Andrew se poté, co v zemi strávil nuceně tři dny, které prožil pravděpodobně celé na letišti, velmi těšil domů. Když však nastoupil do letadla aerolinek Jet2, dostal se do sporu s jeho posádkou, které se nezdál jeho vzhled.

Podle svědků traumatizující události bylo zřejmé, že Andrew strávil na letišti delší dobu. „Nevypadal zrovna nejlépe. Jeho oblečení bylo dost špinavé,“ řekl Daily Mirroru turista z Hertfordshiru. „Byl špinavý. Byla tam jedna paní, která říkala, že ztratil letenku a snažil se dostat domů,“ dodala žena z Watfordu. Poté, co byl Andrew vyhozen z letadla, se rozhodl k zoufalému činu.

Rozběhl se a proskočil sklem chránícím balkon. Podle některých výpovědí mu sklo v pádu nejdřív zabránilo, ale muž skočil znovu. Spadl z patnáctimetrové výšky a poté zůstal ležet na zemi při vědomí. K muži nejdříve přiběhla zaměstnankyně Thomas Cook Airlines. „Když jsme s ní pak mluvili, prohlásila, že jí řekl, že chce se vším skončit. Nevěděla však, co tím myslel,“ řekla svědkyně.

Andrew byl ošetřen lékařem přímo na letišti a poté převezen do nemocnice. Tam však svým vážným zraněním podlehl. Rodina zemřelého je v šoku z toho, co se stalo. Andrewova teta Pauline Butler řekla ChronicleLive, že rodina byla informována policií o smrti jejich příbuzného. „Andrewova matka má zlomené srdce a skoro nemluví,“ dodala Pauline.

hanka666 ( 31. května 2018 18:49 )

Ti chlapi dnes vůbec nic nevydrží

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání