Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

To je tvář krkavčí matky, která vyhodila v Teplicích miminko do kontejneru

Autor: shp - 
22. dubna 2018
14:22

To je ona, krkavčí matka, která vyhodila po porodu do kontejneru v Teplicích novorozeného chlapečka. Vyšetřování odhalilo, že dítě zemřelo násilnou smrtí. Spravedlnosti však žena dlouho neunikala, policie ji už dopadla.

Policisté už vědí, kdo na sídlišti v teplické části Řetenice pohodil čerstvě narozeného chlapečka do kontejneru na sklo. Jde o 29letou ženu, která vychovává dvě malé děti. „Mohu potvrdit, že jsme v sobotu zadrželi podezřelou osobu,“ uvedla zatím bez dalších podrobností policejní mluvčí Alena Bartošová.

Podle policistů neposkytla matka čerstvě narozenému miminku potřebnou péči. „V důsledku toho dítě zemřelo,“ dodala Bartošová. Dodala, že se žena přiznala. Podle dalších lidí z okolí neměla rodina peníze nazbyt, i když partner obviněné ženy pracoval jako kuchař. Stávalo se prý, že se zpozdili s placením nájmu.

Tělíčko novorozence objevil ve čtvrtek večer v kontejneru bezdomovec. Pitva prokázala, že dítě, které se narodilo životaschopné, zemřelo násilně. Ženě nyní hrozí odnětí svobody ve výši 15 až 20 let, případě i výjimečný trest. Případ je o to tragičtější, že 300 metrů od místa děsivého nálezu se nachází babybox.

Zuzinka91 ( 11. června 2018 01:33 )

A KDE je ta krkavci matka? PROC takovym svinim nezverejnite xicht a zamazavate ho ??! To samy pri poodezreni osoby ktera neco udela..je nekdo podezrelej ze spachani trestnyho cinu, mame si na nej davat pozor ale zakostickujete mu drzku...PROC !?

jasnovidec01 ( 23. dubna 2018 16:51 )

Strč si pravidla pravopisu víš kam...tady jde o tu čubku co zavřaždila miminko,dát jí do p.í.č.i. rozbušku a odpálit ,to není matka to je čubka.čti obsah a neopravuj pokud nejsi úča.

Zdeněk Kopečný ( 23. dubna 2018 15:04 )

Překlepy se dají omluvit; vloudí se chybička. I když by tady měla být kontrola (červené vlnovky pod). Někteří se v těch pravopisných chybách asi spíše vyžívají. Výsledek pak vypadá tak jaksi lidověji .

Zdeněk Kopečný ( 23. dubna 2018 14:52 )

Jednou by do toho kontejneru měl někdo vhodit ji, až třeba bude stará .

bublina09 ( 23. dubna 2018 12:37 )

mislivec- opravdu jen mislí, nikoliv myslí, hlavně, že ukazujete na chyby a sám jste jich napsal plno- viz potrpýte, apod.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání