Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Noční jízda opilé partičky se změnila na horor: Youtuber natočil pád mladého muže z fontány

Alkohol dodal mladíkům kuráž
Alkohol dodal mladíkům kuráž  (Autor: youtube.com)
Autor: ana - 
27. března 2018
19:59

Hloupé nápady vznikají většinou po notné dávce alkoholu. Nejinak tomu bylo i o víkendu v centru Bratislavy. Slavný slovenský youtuber Donatolive natočil děsivé záběry, které jsou jen pro silné žaludky.

Mladý muž zde posilněn zřejmě pořádnou dávkou alkoholu vylezl na vrchol jedné z fontán. Spoře oděný se snažil upoutat přátele na parodování slavného filmu Titanic. Vzápětí za ním vyšplhal i další z přihlížejících. Neštěstí číhalo za rohem. Oba muži z fontány spadli.

Pád se podařilo zachytit

Youtuber, který se k celému incidentu připletl jen náhodou, vysílal celý incident na svém Instagramu. Na kameře lamentuje nad chováním mladíků. „To nemyslíš vážně. Ne, prosím nespadni. Takto lidi umírají. To jsou ko*oti! Doufám, že nespadnou!“

Než stačil tato slova dopovědět, oba mladíci se z vrcholku fontány zřítili. Jeden z mladíků spadl přímo na hlavu. Podle následného vyjádření youtubera přijela okamžitě záchranka. „Měl krvácivé poranění hlavy, ale byl při vědomí. Posádka ho po ošetření převezla do nemocnice,“ řekla k případu mluvčí bratislavské záchranky Alena Krčová.

„Nevěděl jsem, co mám dělat. Jeho kamarádi mě začali tahat pryč. Bylo to hrozné. Jeden z těch kluků si sundával tričko a snažil se zastavit to krvácení,“ prozradil v emotivním videu Donatolive. Mladíci pocházeli pravděpodobně z Anglie.

char ( 28. března 2018 06:31 )

Za blbost se platí...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání