Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Manžel ubodané prodavačky z Liberce: Zhroutil se mi celý svět

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
7. ledna 2018
20:54

Během chvíle se mu zhroutil celý svět. Manžel ubodané prodavačky z Liberce po páteční tragédii ztratil důvod k životu. Muž si nedokáže vysvětlit, proč někdo takto jeho manželce ublížil. Podle něj šlo o nejhodnějšího člověka.

Manžel zavražděné prodavačky přišel do Čech před deseti lety z Vietnamu. Z počátku tu pracoval jako stavební dělník, poté měl stánek se zeleninou, a když vydělal dost peněz, pronajmul si obchod s potravinami. Před třemi lety za ním mohla přicestovat i jeho manželka, oběť hrůzné vraždy v Liberci.

K tragédii došlo v pátek dopoledne v prodejně potravin v liberecké části Vratislavice nad Nisou. Žena zemřela po útoku nožem. Pachatel vážně pobodal i zákazníka, který se prodavačku patrně snažil bránit. 

"Čechy se staly naším druhým domovem, byli jsme tu spokojení. Naše děti za námi chtěly přijet a teď? Zhroutil se mi celý svět," uvedl uplakaný muž pro TV JOJ. "Co mi to udělali? Byl to nejhodnější člověk, nikomu by neublížila, bez ní se mi nechce žít," doplnil.

Tragédii si nedokáží vysvětlit ani místní. Prodavačka byla v okolí velmi oblíbená a lidé sem nechodili jen nakupovat, ale i poklábosit. Navíc prodávala jídlo i na dluh. "Doufám, že vraha policisté brzy chytí. Čím si pomohl? V pokladně bylo pár set korun a on kvůli tomu vraždil?" ptá se manžel.

Příbuzní, známí i místní si oddychli, když policisté v sobotu oznámili, že podezřelého muže dopadli. Zatím ale nebyl z ničeho obviněn a více informací bude sděleno až v následujících dnech.

 

neskodova ( 1. března 2018 07:25 )

Ty musiš byt zoufalec

vihor ( 8. ledna 2018 08:18 )

To je v Česku jednoznačně pravda. Policie ještě nějakou práci udělá. Větší šok je ale čeká u soudu. Tam to soudce všechno zpochybní, důkazy označí za nevěrohodné, svědky za zmatené, podobně jako u jisté kadeřnice. Bodač nakonec skončí osvobozen a Vietnamce obviní, že si to vymysleli. Taková je krutá realita českého trestního soudnictví.

moiaza ( 8. ledna 2018 07:53 )

Hlavně že zvítězila pravda a láska.

iFender ( 8. ledna 2018 07:37 )

FrndaKrnda ma absolutne pravdu.Potreboval na davku a na to by mu to stacilo.Verim,ze ten jeji manzel trpi a proziva si sve peklo.Ted si predstavte zlegalizovat "Majoranku" kam by to az doslo.Pirati se nam snazi namluvit,ze je to neskodna vec,dokonce zdrava a ze se bez ni neda obejit.Ano, na lecbu nekterych nemoci je vhodna ,ale dal bychom jit nemeli.

majojo ( 8. ledna 2018 07:20 )

A podívejte se na seznamy přijatých studentů na VŠ. Vždycky jsou v první desítce. Osobně chodím nakupovat raději k Vietnamcům, než k Albertovi. Nafrněné neochotné pokladní fakt nemusím. A třeba si o mně vietnamský obchodník myslí, co chce, vždy mám pocit, že jsem zákazník, ne obtížný hmyz.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání