Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Majitelka ztracených psů z Volárny je na dně: Tuším, že je má někdo doma

Autor: dce - 
6. prosince 2017
13:35

Už tři týdny pátrá zoufalá Petra z Volárny na Kolínsku po svých dvou ztracených psech. Lety a Argo zmizeli ze zahrady jejich domu, patrně utekli. Nyní se ale Petra obává, že si je někdo nechal. Rozhodla se podat trestní oznámení na neznámého pachatele.

Ten den si asi paní Petra bude pamatovat navždy – bylo 11. listopadu, když jí ráno ze zahrady zmizeli dva psí kamarádi. Šedý pes Argo a krémová fenka Lety patrně utekli sami. Celé tři týdny pátrání ale nepřinesly žádné stopy.

Rodina proto odměnu za jejich nalezení před nedávnem navýšila na 100 000 korun. Petra navíc Blesku řekla, že se bojí, že psy má někdo doma. „Jdu podat trestní oznámení na policii na neznámého pachatele. Myslím, že je někdo sebral, když putovali,“ vysvětlila.

Denně se jí ozývají lidé s příspěvky z útulků z celé republiky, žádný z pejsků ale není ten její. Svědci minulý týden údajně zahlédli fenku Lety v Labských Chrčicích, které nejsou od Volárny příliš vzdálené. Bohužel se fenku najít nepodařilo.

„Psychicky jsem na tom velmi špatně,“ prozradila majitelka psů s tím, že děkuje všem, kteří s pátráním pomáhají a příspěvky sdílí na sociálních sítích.

Pokud jste psí páreček někde viděli, nebo máte nějaké informace, volejte přímo majitelce psů na číslo 603 248 270, nebo kontaktujte naši redakci na e-mailu redakce@blesk.cz.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání