Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otec zachránil svého uneseného syna: Po 9 měsících ho našel v obchodním domě!

Autor: ank - 
19. listopadu 2017
06:09

Čirou náhodou narazil otec z Číny na svého uneseného syna, který zmizel devět měsíců předtím. Čchen Čung-chung ho objevil v obchodním domě, kam ho vzali tři obchodníci s lidmi. Ti skončili v kriminále.

Díky šťastné náhodě je jedna rodina opět pohromadě. Když Číňan Čchen Čung-chung náhodou v obchodním domě narazil na svého uneseného syna, neváhal ani sekundu a okamžitě se mu vydal na pomoc. Chlapec zmizel devět měsíců předtím a jeho rodina už byla zoufalá. Otci se ho ale podařilo zachránit a na obchodníky s bílým masem zavolal policii. 

Policisté na místě zadrželi trojici kriminálníků, známých pod přezdívkami Čchen, Li a Ou. Soud odsoudil Oua na šest let, a to z důvodu plánování prodeje chlapce. Kriminálník dostal také pokutu 10 tisíc jenů (32,6 tisíc korun). Jeho dva komplicové byli odsouzeni za únos na dva a tři roky.

Čcheng Ťia-fu byl unesen v den, kdy jeho otec musel do práce a nechal ho doma ve vesnici Matang s jeho sestrou. Když je za dvě hodiny přišel zkontrolovat soused, chlapec už doma nebyl a dívka mu řekla, že ho unesl cizí člověk.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání