Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamion při předjíždění smetl dvě auta: Řidiči obou osobáků zemřeli

Autor: ČTK - 
10. listopadu 2017
09:05

Při nehodě u Chýště na Pardubicku v noci na pátek zemřeli dva lidé. Dvě auta se střetla s kamionem. Řidička a řidič osobních aut zraněním podlehli. Hlavní silnice I/36 byla do časného rána zavřená.

Nehoda se stala na silnici I/36 mezi obcemi Voleč a Chýšť. Řidiči osobních aut Fiat a Škoda Yeti zemřeli na místě. Řidič kamionu a jeho spolujezdec utrpěli těžká zranění a záchranáři je odvezli do nemocnice. Při nehodě byl poškozen ještě nákladní vůz.

„Jednou z pravděpodobný příčin je, že kamion začal předjíždět a střetl se s protijedoucími osobními vozidly,“ řekla policejní mluvčí Jana Drtinová. Bližší podrobnosti k nehodě stále nemá. Silnici policie otevírala dnes kolem 7:00.

„Místo nehody muselo být nasvíceno, a to z důvodu velmi náročného vyprošťování, zadokumentování důležitých stop k vyšetření tragické nehody, ale i z důvodu odstraňování následků nehody. Odstraňování následků trvalo až do páteční čtvrté hodiny ranní,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Luk Brabec ( 12. listopadu 2017 00:10 )

 Já jezdím od svých osmnácti ve dvaceti jsem šel na kamión a netvrdím že úplně všichni jsou svatý, tohle byl blbec jen si uvědomte že to není nic jednoduchého a bez kamionu si nebudete mít ani čím utřít ***! S osobákama taky nejste nejlepší!!

lanyilala ( 10. listopadu 2017 11:11 )

Kamioňáci jsou hovada. Jim musí všichni ustupovat, ale styl jízdy některých z nich jsem zažil spoustakrát na vlastní kůži při pravidelných cestách Praha - Bratislava - Vídeň - Praha. HOVADA!!!

karmina ( 10. listopadu 2017 10:33 )

 Doprava je poslední dobou otřesná. Kamioňák nejspíše prodělal lobotomii. Vrazi za volantem.

dietr ( 10. listopadu 2017 09:32 )

Kamioňák zřejmě nepočítal s tím, co je na našich silnicích běžným zvykem, tj., že předjížděné pomalé začne najednou zrychlovat a nepustí vás před sebe. Asi je to super adrenalin!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání