Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Irská herečka (39) žaluje pražskou kliniku kvůli zpackané plastice: Chce 200 tisíc korun!

Autor: rc - 
22. října 2017
19:00

Toužila po dokonalé tváři, skončila zohyzděná! Irská herečka Barbara Naughton (39) podala žalobu na jednu soukromou kliniku v Praze, u níž absolvovala plastickou operaci. Žena se svěřila do rukou tamních chirurgů, aby vypadala lépe, ovšem operace dopadla katastrofálně. Jako kompenzaci za trvalé následky, které operace způsobila, žádá 200 tisíc korun!

„Nemohla jsem otevřít ústa ani jimi hýbat. Museli mě krmit pomocí brčka, oči jsem mohla mít otevřené pouze v noci, nemohla jsem ani dýchat nosem,“ řekla Právu Barbara Naughton, která v roce 2009 absolvovala plastickou operaci v jedné z pražských soukromých klinik. Operace, která měla vylepšit její vzhled, však vedla k trvalému zohyzdění. „Dramaticky se mi snížila má důvěra v oblasti hledání práce a mezilidských vztahů. Kvůli vzhledu se bojím mluvit s lidmi, mám potíže s hledáním partnera,“ uvedla Barbara, která v roce 2014 musela podstoupit další operaci v Británii, díky níž se její stav o něco zlepšil.

Na pražskou kliniku se tedy rozhodla podat žalobu a to už v roce 2010, ovšem soud začal u Městského soudu v Praze až v pátek. „Klientka se ale nacházela ve složité situaci. Neměla peníze, takže se to protáhlo i tím, že jsme žádali o osvobození od soudních poplatků. Nicméně neúspěšně,“ uvedla Barbařina advokátka Olga Sovová. „Oni lapají cizince a nabízejí jim špičkovou péči za poloviční peníze. Ale pokud jsou cizinci nespokojení, ničeho se nedovolají. U nás přetrvává soudní rozhodování, že lékař plus zdravotnické zařízení odpovídají za postup lege artis – že zákrok provedli, jak měli, podle nejnovějších poznatků vědy, ale že už neodpovídají za výsledek,“ řekla advokátka a dodala, že pokud neuspějí, podají odvolání k Nejvyššímu soudu. „Pacient by rozhodně neměl být zohyzděn a neměla by se kvalita jeho života zhoršit, jak to nastalo v tomto případě,“ řekla Sovová.

„Trpěla jsem několik let kvůli neschopnosti a nedbalosti lékařů. Žádná další žena nesmí zažít to co já,“ řekla Barbara, která chce po klinice 200 tisíc korun, tedy částku, kterou za zpackanou operaci zaplatila.

VIDEO: Silvia Kucherenko: Nemám žádné plastické operace.

Video  Silvia Kucherenko: Nemám žádné plastické operace.  - Instagram
Video se připravuje ...

agfor ( 23. října 2017 12:30 )

Holka nepochopila, že vše levné (tedy pro ni) je nekvalitní. Měla vědět, že u nás jsou fečaři placeni za mrzačení a vraždění lidí a ne za léčení.

sores ( 23. října 2017 09:21 )

Ano dobře jí tak, a tak by měla dopadnout úplně každá ženská a aby už to bylo nevratné!!! Po ulici chodí samé umělé ženské od hlavy po paty vše vyměněné, tedy ty co na ty debilní operace mají!

Gentleman3 ( 23. října 2017 08:59 )

Jeden revizni rikal...Mas li bolest, o posmech se nestarej

mazliva.samicka ( 23. října 2017 07:17 )

Tak snad umí alespoň dobře vařit.....

europa ( 23. října 2017 06:57 )

Na co si stěžuje? Blbě vypadala před tím, blbě vypadá i teď. Von ji jako někdo k tý plastice nutil? Vyčůraná jak mraky, chtěla ušetřit, tak teď to má. Dobře jí tak

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání