Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dva policisté zachránili život dívce (13): Spadla z kola a poranila si tepnu

Autor: bop - 
18. října 2017
22:54

Dva policisté z Mariánských Lázní zřejmě na tento případ jen tak nezapomenou. Jen díky jejích zásahu totiž nepřišla třináctiletá dívka o život. Ta měla spadnout na kole tak nešťastně, že si vážně poranila tepnu. 

Třináctiletá dívka jela na kole po kraji silnice, když zavadila o kovové zábradlí u chodníku. Ze svého kola pak spadla tak nešťastně, že si řídítky poranila tepnu na noze. Tu jí stlačila druhá dívka, než situaci převzali místní policisté. „Druhá dívka jí stlačovala ránu, bylo tam hodně krve,“ popisuje pro TV Prima jeden ze zachránců, policista Vojtěch Procházka. Dodává, že má ze záchrany dívky skvělý pocit. 

Ti ránu okamžitě stlačili tlakovým obvazem a setrvali tak až do příletu vrtulníku, ke kterému ji spolu se záchranáři také převezli. Podle vedoucícho obvodního oddělení policie ČR v Mariánských Lázních Radka Bláhy zachránili policisté dívce končetinu a dost možná i holý život. Zachovali se podle něj nanejvýš profesionálně. Rodiče dívky pak byli mladým strážníkům osobně poděkovat. 

VIDEO: Vítkovice - Mladá Boleslav: Divačka zkolabovala v hledišti! Zasáhnout museli záchranáři.

Video  Vítkovice - Mladá Boleslav: Divačka zkolabovala v hledišti! Zasáhnout museli záchranáři  - TV TIPSPORT
Video se připravuje ...

 

pfoto1 ( 18. října 2017 23:05 )

Super! Chlapi, tohle je jeden z mála případů, kdy je heslo na Vašich autech pravdivé. Díky!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání