Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Adoptovaná dívka (†16) utekla za biologickou mámou. Její ostatky našli v ohništi

Autor: shp - 
23. srpna 2017
14:43

Její biologická matka z Missouri ji dala po narození k adopci. Savannah Leckie (†16) vyrůstala v Minnesotě s adoptivními rodiči, kteří ji milovali a vychovali. Idylka skončila, když se rodiče rozvedli a náhradní máma si našla nového přítele. S tím si Savannah vůbec nerozuměla, a proto se rozhodla, že bude žít s biologickou matkou. Jenže ze svého bydliště zmizela. Po usilovném pátrání se ostatky dívky našly v ohništi na pozemku její biologické matky.

Rebecca Ruud svou dceru nechtěla, proto ji dala k adopci. Domov i lásku dívce poskytli adoptivní rodiče Tamile Montague a David Leckie. Jenže když si matka našla nového přítele a s manželem se rozvedla, harmonie v domově skončila. Savannah si s novým přítelem nerozuměla a chtěla od něj pryč. Rozhodla se proto, že bude žít se svou biologickou matkou, která o ni nikdy nejevila zájem.

Když se k ní nastěhovala, vypadalo to, že se vše obrátilo k lepšímu. Nebylo tomu tak. Ve skutečnosti se schylovalo k tragédii. Na konci července nahlásila biologická matka, že její dcera zmizela. Prý prohledala svůj pozemek, a když nebyla nikde k nalezení, zavolala policii. Rozjelo se rozsáhlé pátrání, které nakonec přineslo šokující nález. Policisté našli ostatky dívky v ohništi.

To se nalézalo na venkovském pozemku biologické matky, která se v den děsivého nálezu provdala za Roberta E. Peata Jr. Vyšetřovatelé z pozemku kromě ostatků vynesli i sekáček na maso, nůž a 26 lahví s louhem, který může být použit jako hořlavina. Rudd se tvářila, že svou dceru hledá, a dokonce na internetu založila stránku, kde vybírala peníze, které by zaplatily výdaje za pátrání.

Nakonec skončila za mřížemi. Policie ji považuje za hlavního podezřelého v případu. Z ničeho ji ale zatím neobvinila. Daily Mail upozornil, že v Missouri platí zákon, podle kterého proti sobě nemohou vypovídat manželé. U soudu však může být uplatněna výjimka, pokud jde o případ týkající se nezletilého. Savannah nezletilá byla. Chtěla se jí matka zbavit, aby mohla žít v klidu s manželem?

„Má dcera Savannah zemřela v Missouri. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se modlili za ni a naši rodinu. Moje víra v boha nás provede chvílemi útrap. Moje sladká holčička mi bude navždy chybět,“ napsal na sociální síti adoptivní tatínek David Leckie. Kdyby zůstala s ním, byla by ještě naživu…

Slovenskem otřásal případ vraždy babičky, kterou údajně zabila vnučka. Dívku nakonec propustili:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání