Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Úchyl nutil dívku k sexuálním praktikám před webkamerou: Vydíral ji odhalením na internetu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
21. června 2017
10:51

Olomoučtí policisté obvinili třiatřicetiletého muže z Opavska kvůli sexuálnímu nátlaku na dvaadvacetiletou ženu z Olomoucka. Podle kriminalistů ji vydíral na základě jejích intimních fotografií, svou oběť poté nutil k sexuálním praktikám před webkamerou. 

Muže policisté obvinili také z neoprávněného přístupu k počítačovému systému a nosiči informací. "Hrozí mu až čtyři roky vězení," řekla krajská policejní mluvčí Marie Šafářová. Podobný případ policisté odhalili nedávno, tehdy pachatel tímto způsobem zneužil dvě desítky nezletilých.

Muž z Opavska podle policie ženu nejprve letos v lednu až březnu kontaktoval přes internetový seznamovací portál s nabídkou na seznámení. "Poté, co získal její důvěru, vylákal od ní její intimní fotografie. Vzájemnou komunikaci pak přesměroval na internetové komunikátory - aplikace pro takzvaný instant messaging," uvedla policejní mluvčí.

Pachatel zde pak pomocí soukromých zpráv dívce vyhrožoval, že získané intimní fotografie zveřejní a nutil ji tak k sexuálním praktikám před webkamerou. Současně si pořizoval obrazové záznamy. "V úmyslu znemožnit či ztížit své případné odhalení mladou ženu jednak opakovaně důrazně varoval, aby o jeho počínání nečinila jakékoli oznámení na policii, a jednak neoprávněně bez jejího vědomí vstoupil do její e-mailové schránky, ze které odstranil veškerý obsah," dodala mluvčí.

Olomoučtí policisté také odhalili případ rozsáhlého sexuálního nátlaku na nezletilé dívky z celé České republiky. Pachatelem je třiatřicetiletý muž z Prostějovska, který dívky kontaktoval pod záminkou nabídky práce pro modelingovou agenturu. Poté je začal vydírat přes Skype a nutil je k různým sexuálním praktikám. Muže už odsoudil plzeňský krajský soud, dostal šest let. Podle olomouckých policistů z oddělení informační kriminality i přes větší prevenci počet podobných případů neustále roste.

Podívejte se na video ruského úchyla:

Video  Úchyla v ruském supermarketu natočila kamera.  - VKontakte.ru
Video se připravuje ...

mckartny ( 21. června 2017 16:50 )

 Co je jako natom úchylnýho já a moji přátelé takhle začínáme všechny své vztahy a mabzelstvi...jestli voni to nemyslí tak ze mel to natacet v hd přidat dabing Bohdalky protože bez Jirky to fakt trochu úchylný je

vosavopruz ( 21. června 2017 13:00 )

tak vona mu pošle fotky s roztaženýma nohama a ted dělá ze sebe chudinku. Když holky posílaj někomu cizímu své porno fotky tak musej počítat s následky,rodiče by ji měli zmalovat pldel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání