Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Teenageři (14 a 15) unesli z nemocnice novorozenou dceru: Policie po nich vyhlásila pátrání

Autor: lm - 
13. dubna 2017
20:27

Dva teenageři unesli novorozenou dceru z nemocnice a vydali se na útěk. Jennifer (15) a Jayden (14) se patrně obávali, že po narození dítěte je rozdělí a nebudou moci být spolu. Policie po nich vyhlásila celostátní pátrání.

Jennifer Morrisonová (15) a její partner Jayden Lavender (14) unesli svou novorozenou dcerku ve čtvrtek krátce po půlnoci místního času z nemocnice na předměstí Sydney. Malou Ariu zabalili do deky a bez dovolení s ní odešli z nemocnice.

Policie po teenagerech nechala vyhlásit pátrání, protože se lékaři obávali o zdravotní stav dítěte i prvorodičky. Aria přišla na svět tři dny předtím a stále vyžadovala lékařskou pozornost. Pátrací relace se proto vysílala každých 15 minut a policie nakonec trio naštěstí našla. Na útěku byli 17 hodin. Teenagerům za úprk s dcerou nic nehrozí, lékaři jen chtěli na jejich dcerku ještě nějakou dobu dohlédnout.

"Děťátko je zdravé, váží 3,4 kilo. Vím, že můj syn Jayden se o své dítě i partnerku postará," sdělila médiím Jaydenova matka Tracy. "Neudělali nic špatného. Nechtějí, aby je odloučili od jejich dítěte, jsou dobrými rodiči," dodala.

Video: Už tři měsíce je nezvěstná Míša Muzikářová z Ústí nad Labem. Policie ji hledala i na raketové základně na Plzeňsku.

Video  Tady policie hledá Míšu z Ústí: Raketová základna na Plzeňsku  - David Malík
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání