Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Smutný konec pátrání: Mladíka (†19) našli v kaluži krve, život si vzal nejspíš sám

Pohřešovaného mladíka (†19) našel psovod v kaluži krve. (ilustrační snímek)
Pohřešovaného mladíka (†19) našel psovod v kaluži krve. (ilustrační snímek)  (Autor: Profimedia.cz, archiv)
Autor: lm - 
28. ledna 2017
14:30

Smutný konec má pátrání po devatenáctiletém mladíkovi ze Žebráků na Tachovsku. Mladík se měl nedávno rozejít s přítelkyní a těžce to nesl. Policisté ho při rozsáhlé pátrací akci našli v kaluži krve. O případu informoval server krimi-plzen.cz.

Pátrání po devatenáctiletém mladíkovi z obce Žebráky bylo vyhlášeno v pátek večer. Chlapec se nedávno rozešel s přítelkyní a existovalo podezření, že by si mohl sáhnout na život. Na místo se proto ihned sjely všechny hlídky z okolí, včetně hasičů a psovoda se služebním psem.

Psovod během pátrání narazil na stopy vedoucí od obce směrem k lesu. Ve sněhu byly vedle stop i kapky krve. Na konci vyšlapané cesty pak ležel mladík v tratolišti krve.

Psovod ihned zavolal záchranáře a zahájil resuscitaci. I přes veškerou snahu záchranářů se mladíka bohužel oživit nepodařilo. Lékaři museli přispěchat na pomoc i strýci, u kterého chlapec žil a který po něm sám několik hodin intenzivně pátral. Zhroucenému muži museli podat utišující léky.

Mona.pla23 ( 1. února 2017 19:09 )

 To je nechutne,jak se vyjadrujete!!!Sama jsem mela moznost poznat tohoto mladika a byl to neskutecne hodny a pracovity klucina.Stydte se!!!Zaroven uprimnou soustrast rodine,je mi to nesmirne lito...

MatesMaty ( 1. února 2017 11:04 )

 Tak vy, vy podělaní chytrolíni. Vůbec nic nevíte a cpete se do toho! Já toho kluka znal, byl to můj bývalý spolužák a zároveň jako můj brácha. Byl zlatej, a vy víte hovno, co se mu přihodilo. Věřit těmhle médiím a tomuhle svinstvu, tomu věří jen cvičená opice s IQ mojí výšky podrážky, což je asi tak 2cm. A tej se vy rovnáte! Laskavě se zdržte debilních komentářů, když víte velký kulový. Děkuju.

moiaza ( 28. ledna 2017 17:56 )

Škoda, že nešťastná láska nezasáhla v mládí třeba Kalouska. Bylo by to neskutečné štěstí pro náš národ.

zidoniusek ( 28. ledna 2017 16:12 )

čím jsi ten sníh postříkal,kečupem?

PETR_50 ( 28. ledna 2017 15:32 )

KLUCI A HOLKY, pro jedno kvítí slunce nesvítí. A co do budoucna s takovým jedincem, který ve svém mládí nedovede vstřebat obyčejný rozchod. Takže když dostanete košem, rozchoďte to s někým komu věříte. A zase bude dobře!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání