Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Míšin (12) dům prohledávali policisté ve speciálních oblecích! Táta: Matka mi o zmizení neřekla

Autor: shp - 
15. ledna 2017
19:59

Pořádně rušno bylo v neděli v ústeckém domě, kde žije zmizelá Míša Patricie Muzikářová (12). Policisté ve speciálních ochranných oblecích tam prohledávali sklep. Biologický otec dívky mezitím prohlásil, že mu matka o zmizení jeho dcery vůbec neřekla a dozvěděl se o něm až z médií.

Policisté používají ochranné obleky, aby nezničili důkazy a nekontaminovali případné místo činu. Mají tak důvodné podezření, že mohou ve sklepě najít důležitou stopu. Otec dívky mezitím promluvil pro TV Prima. Svou dcerou neviděl od dvou let, protože si matka nepřála, aby se s ní stýkal.

Na otázku, co si psali po Faceboooku, který byl jedinou formou jejich komunikace, odpověděl: „Takové ty maličkosti. Na problémy si nestěžovala, nic. Psala, že byla na bowlingu. Dobré věci, nic špatného.“ Zmizení dcery nese velmi těžce. Zvláště, když mu o něm matka vůbec nic neřekla.

Těžce to prožívám. Musím ale pracovat, tak pracuji,“ řekl Michail Zanin, který pochází z Ruska. Muž se domnívá, že jeho dítě někdo unesl. „Někdo ji ukradl. Pořád je v novinách, že někdo krade děti. Asi tak, když nedošla do školy. Co jiného si myslet? Někdo ji unesl,“ dodal otec.

Video  V domě hledané Míši v Ústí zasahovala policie  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Pátrání po Míše bylo i v neděli neúspěšné. A to i přesto, že do něj byli zapojeni speciálně vycvičení psi. "Do pátrací akce dnes byli nasazeni psi specializovaní na plošné vyhledávání osob. Bohužel zatím bez úspěchu," uvedl zdroj Týdeníku Policie, který je s případem dobře obeznámen.

Podle známých a kamarádů si Míša nerozuměla s novým přítelem mámy. Údajně se hádali. „Nesnáším je,“ napsala Míša na Facebook „Koho?“ tázala se kamarádka. „Mámu a toho,“ odpověděla. Je zřejmé, že jím myslí přítele své matky.

Před svým zmizením byla prý navíc velmi smutná. „Byla smutná. Chtěla jsem ji rozesmát. Až po chvíli se to podařilo. Připadala mi, že je mimo, přitom taková hezká holčička,“ řekla televizi sousedka. Všichni doufají, že se dívka najde...

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte zde

11karel11 ( 31. ledna 2017 17:01 )

Co když ji zabili v noci a nad ránem ji odvezli v pytli.

pjotri ( 17. ledna 2017 00:54 )

kvuli podivani se decko nevstava v 5 hodin a nezustane pak necinne hodinu online..

pjotri ( 17. ledna 2017 00:51 )

po peti dnech sotva, zvlast, jestli to ve sklepe pachne, jako v kazdym druhym.. barak vypada, jako dum hruzy.. omitka, humus.. o sklepe si nedelam iluze..

pjotri ( 17. ledna 2017 00:48 )

zda se, ze do toho sklepa nikdo 5 dni nesel.. hihihi.. to je idiocie... to je jako hledat stopy v taxiku po 5 dnech v kombinezach, hihihihi.

pjotri ( 17. ledna 2017 00:45 )

ahaaaa, tak to je ta NOVA ZAZRACNA METODA, kterou ji tenkrat objevili.. PEJSKAR.. hihihi... no, on Mares ma jen vysokou hnojarnu, tak co, ze?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání