Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Brutální poprava: Mravenci svázaný pár málem sežrali zaživa, policisté je zachránili

Autor: aba - 
5. ledna 2017
22:47

Hrůzostrašný případ se stal na Nový rok v Bolívii. Žena (†52) a její dcera (22) a syn (28) se vydali do zdejší horské oblasti, kde žijí domorodci. Ti je za zatím nezjištěných okolností obvinili se zločinu, přivázali ke stromu, na kterém žije kolonie jedovatých mravenců, a pozorovali, jak je mravenci požírají zaživa.

Rodina tvrdí, že si jela do oblasti vyzvednout dluh, domorodci zase říkají, že se mladík pokusil ukrást jejich auto. Toho jako trest za jeho domnělý čin přivázali ke stromu jako prvního, po něm i jeho sestru, která mu měla pomáhat. Když se jim jejich matka pokoušela pomoci, přivázali ji ke stromu taky.

Na těchto typech stromů žijí komunity červených ohnivých mravenců, jejichž kousnutí se řadí mezi ta nejbolestivější na světě a jejich oběti ho popisují jako ránu elektrickým proudem. Všichni tři byli ke stromu přivázaní několik desítek minut, než dorazila policie. Zatímco sourozenci vykazovali známky otravy, jejich matka ještě navíc nemohla dýchat.

Po převezení do nemocnice jí lékaři podali léky proti otravě i alergii, ale i přes jejich snahu žena bohužel zemřela. V nemocnici se domnívají, že ji jeden z mravenců kousl přímo do oblasti průdušnice, která jí začala otékat a znemožnila tak dýchání.

Policie případ prošetřuje a v jeho spojitosti už zatkla jednoho z domorodců, kteří byli na místě přítomni. Bude ale těžké určit příčinu sporu i jeho viníka. Mučení totiž byla přítomna celá vesnice, včetně matek s dětmi v náručí a školáků, kteří všechno se zájmem sledovali. 

..krakonos500 ( 6. ledna 2017 00:00 )

To by byl dobrý trest za hanobení soudruha prezidenta a pro pochytané ódeesáky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání