Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Hledaný exmanžel unesené Andrey: Ukradla mi desítky milionů, vzkázal a zmizel

Autor: aba - 
16. prosince 2016
09:59

Slovenskem otřásá případ unesené matky dvou dětí Andrey (34), kterou měli do auta strčit dva muži přímo před školkou jejího syna. Policie vyhlásila pátrání jak po ní, tak po jejím exmanželovi, který je z jejího únosu podezřelý. Ten se v měsíc starém rozhovoru svěřil se svým tajemstvím!

Miroslav Vlček (46) není žádný svatoušek. Byl několikrát stíhaný za podvody a jen krátce před únosem své exmanželky byl propuštěn z vyšetřovací vazby na kauci. Po svém propuštění kontaktoval deník cas.sk, kterému poskytl rozhovor o své situaci.

„V roce 2008 jsem založil firmu, do které jsem vložil 150 milionů, a napsal sem ji na svojí manželku. Ta teď prodává byty, co jsem postavil, za pár euro. 28 garsonek prodala za osm tisíc eur, přitom se v Hlohovci běžně prodávají za 15–20 tisíc euro,“ řekl v rozhovoru na otázku, jaký vztah má se svou ženou.

„Porsche Cayenne prodala za 15 tisíc euro. Odevzdal jsem to na policii, a vůbec to neřešili, už se s ní nechci ani vidět. Ona teď rozhlašuje, jak jsem dva dny venku z basy a sháním někoho, kdo ji zabije,“ pokračoval rozhořčeně dál. Po Vlčkovi policie pátrá, protože se domnívá, že má s únosem Andrey něco společného. Po té jako by se slehla zem, poslední stopou je její mobilní telefon pohozený na poli.

balcarova3 ( 16. prosince 2016 16:00 )

to jo - hnusnej slizák od pohledu...proč s ním asi ta ženská byla?

trhnisinadledvinkou ( 16. prosince 2016 11:46 )

to jsou fakt hezký a sympatický lidi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání