Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Bohatý architekt (38) unesl, znásilnil a zabil malou Julianku (†7)

Autor: lm - 
13. prosince 2016
23:27

Bohatý architekt Rafael (38) unesl, znásilnil a zavraždil malou Julianku (†7) z chudinské čtvrti. Dívenka byla nalezena mrtvá v jeho luxusním bytě. Policie muže vypátrala na klinice, kam přišel po předávkování kokainem.

Tisíce Kolumbijců vyrazily do ulic. Rozzuřila je brutální vražda sedmileté Juliany Andrey Samboní, ke které došlo počátkem prosince. Dívenku podle policie unesl 38letý architekt Rafael Uribe Noguera. Muž se dívenky zmocnil před jejím domem, kde si hrála s bratry. Zatáhl ji do auta a odvezl k sobě domů.

Když policisté vtrhli do luxusního bytu architekta, dívenka už byla bohužel mrtvá. Na jejím těle byly nalezeny stopy po znásilnění a mučení. Noguera dítě uškrtil. Pachatele se později podařilo vypátrat v soukromém zdravotnickém zařízení, kam přišel po předávkování kokainem.

Matka dívenky se po incidentu zhroutila a skončila v nemocnici. Tatínek se při pohledu na tělo své dcery neubránil slzám. Chudá farmářská rodina se do hlavního města přestěhovala kvůli vleklé občanské válce v jejich rodném regionu. Rodina doufala, že v Bogotě najde lepší budoucnost.

Případ vyvolal v Kolumbii pohoršení, stovky lidí se shromáždily před klinikou, kde se léčí pachatel, a křičely „vrahu“. Odhaduje se, že v Kolumbii se až 40 dětí denně stane obětí sexuálního násilí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání