Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Drsná nehoda v Jaroměři: Cyklista v šílené rychlosti najel do náklaďáku

Autor: dce - 
11. srpna 2016
12:38

Při pohledu na záběry z dopravní nehody v Jaroměři člověku tuhne krev v žilách. Cyklista přijíždí po hlavní ke křižovatce a řítí se skutečně vysokou rychlostí. V tu chvíli ale už křižovatkou projíždí náklaďák. Bez brzdění do něj cyklista naráží... Nakonec ho musel vrtulník transportovat do nemocnice.

K nehodě došlo na křižovatce ulic Na Cihelnách a Královédvorská v úterý. Rušnou křižovatku zrovna projíždělo nákladní vozidlo, když se po hlavní z kopce vysokou rychlostí blížil cyklista.

Video  Drsná nehoda v Jaroměři: Cyklista v šílené rychlosti najel do náklaďáku.  - Městská policie Jaroměř
Video se připravuje ...

Jedenašedesátiletý muž, aniž by viditelně brzdil, najel do boku náklaďáku. Náraz ho odmrštil a zůstal bezvládně ležet na zemi. Řidič (41) náklaďáku okamžitě zastavil a vyběhl ke zraněnému cyklistovi. Okamžitě mu poskytl první pomoc.

Pro cyklistu nakonec přiletěl vrtulník, který ho transportoval do nemocnice. „Muž byl při příjezdu záchranářů při vědomí. Měl poranění hrudníku. Byl ošetřen, uveden do umělého spánku, převeden na umělou plicní ventilaci a posléze byl transportován na traumacentrum do Hradce,“ sdělil serveru Novinky.cz mluvčí záchranářů Ivo Novák.

Muž utrpěl zlomeniny žeber a končetin, je ale mimo ohrožení života. Dechová zkouška u řidiče náklaďáku byla negativní, policie celou věc dále šetří.

malinak ( 11. srpna 2016 14:43 )

 Cyklista sebevrah. .....neni vic co dodat, vzdyt jedu po hlavni, Ne?

noram ( 11. srpna 2016 13:51 )

opr.: kruháč....cyklista měl teda odvahu, řítit se takovou rychlostí k této křižovatce.

noram ( 11. srpna 2016 13:48 )

Projet Jaroměří je někdy opravdu těžké, příliš velký provoz, chybí dálnice na Polsko. Kruháš by pomohl, někdy tam stojí auta až 20 minut, než se jim podaří projet.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání