Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Záhadná smrt Týnky (†26) na Proseku: Dívčí křik, pak našli tělo

Autor: ljš - 
10. července 2016
20:12

Strávila noc v baru, pak se vydala domů a o pár hodin později ji před domem našli mrtvou. Co bylo příčinou smrti Kristýny N. (†26), kterou našli mrtvou před panelákem na Proseku, je zatím záhadou, policie ale případ vyšetřuje jako vraždu.

Když náhodný kolemjdoucí Kristýnu našel, vypadalo to, že je mrtvá už delší dobu. Z nedělní policejní výzvy se zdá, že to mohly být až tři hodiny. Policisté totiž hledají svědky, kteří se ve Vysočanské ulici pohybovali od páté do osmé hodiny ranní.

A právě v prvním časovém bodě, který policie zmiňuje, bylo podle sousedů v ulici rušno. „Dcera se kolem páté hodiny ráno vracela domů a slyšela křik. Pak viděla tři holky, ale pod ten vchod nebylo vidět,“ řekl televizi Prima jeden ze sousedů s tím, že tedy neví, zda dívky patřily ke Kristýně. Stejné svědectví pak přinesl další obyvatel domu: „Kolem páté nebo před pátou tady šly tři mladý holky a hrozně křičely,“ řekl.

Podle informací Blesku strávila Kristýna noc v nedalekém baru. Zatím ale není jasné, zda z něj odcházela sama, nebo třeba právě v doprovodu těchto dívek nebo někoho jiného. Policie proto zveřejnila dívčin popis a vyzývá všechny, kdo podobnou dívku viděli, aby zavolali linku 158. „Byla oblečena do kostkované sukně, měla na sobě zelené triko, bundu a přes rameno kabelku,“ uvedl mluvčí Jan Daněk.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání