Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nebezpečný vězeň z příbramské věznice na útěku, může být ozbrojen

Z věznice Bytíz uprchl vězeň David Vácha, který může být ozbrojen.
Z věznice Bytíz uprchl vězeň David Vácha, který může být ozbrojen.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
5. července 2016
21:38

Z věznice Bytíz na Příbramsku v úterý odpoledne utekl vězeň David Vácha (34), který může být ozbrojen. Pohybovat se může kdekoliv v ČR. Je trestaný za krádež a maření úředního rozhodnutí, uvedla pro ČTK středočeská policejní mluvčí Michaela Richterová.

Policisté pátrání po čtyřiatřicetiletém muži vyhlásili dnes po 15:00. Hledaný muž je vysoký asi 178 až 180 centimetrů, hubené postavy, má hnědočerné rovné vlasy a hnědé oči.

Po celém těle má tetování jako jsou nápisy, symboly, číslice a další obrázky. „V době útěku měl uprchlý muž na sobě bílé tričko a krátké kostkované kalhoty červené barvy,“ uvedla mluvčí.

Podle ní panovalo v minulosti u muže podezření, že je nelegálně ozbrojen zbraní s větším počtem nábojů, což nyní policie nemůže vyloučit či potvrdit. „Proto upozorňujeme všechny, kteří uvidí či někde spatří muže daného popisu, aby se jej nepokoušeli nijak zadržet a ihned volali na bezplatnou linku 158 nebo veškeré poznatky a informace oznámili na jakoukoliv policejní služebnu,“ zdůraznila Richterová.

Jestliže víte, kde se muž skrývá nebo jste ho viděli, zavolejte neprodleně linku 158.

Uprchlý vězeň David Vácha Uprchlý vězeň David Vácha | Policie ČR

 

 

 

 

minerva ( 6. července 2016 12:47 )

Nebo utíkají, oprava. Každou chvíli někdo zdrhne a o personálu se mlčí!!!

minerva ( 6. července 2016 12:40 )

Mě zajímá jak vězeň utekl, nebo utkají. Úplatky, nedodržení ostrahy? Z vězení i z blázinců. Trestat se má personál, ale je to stejná banda. Možná horší.

minerva ( 6. července 2016 12:36 )

seyene ( 6. července 2016 11:48 )

Fešák

martina.k ( 6. července 2016 10:04 )

nebezpecny??? hahaha kdybych ho potkala, tak mu pomuzu, kradez? co to je)))kradou vsichni a ve velkem a mareni uredniho vykonu k tomu se muze dostat kazdy, nasilnik to neni, tak co, oni vzdycky neco vymysli, aby z cloveka udelali zrudu, vypada jako normalni chlap a ne agresor

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání