Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivé podezření v případu požáru v Poděbradech: Zabil Jiří manželku, dceru a pak i sebe?

Video se připravuje ...
Autor: ljš, jad - 
8. června 2016
05:00

Žádný výbuch plynu, ale dvojnásobná vražda a sebevražda. Právě s touto vyšetřovací verzí pracuje podle informací Blesk.cz policie v případě tragického požáru v Poděbradech. Děsivé podezření padá na mladého otce.

Jiří K. (†22) žil v třípokojovém bytě na poděbradském sídlišti s o osmnáct let starší manželkou Marcelou a tříletou dcerkou Haničkou přibližně od jejího narození. Se sousedy manželé vycházeli dobře a nikdy s nimi nebyly potíže.

Zatímco ještě o Vánocích se spolu láskyplně fotili a Marcela se fotkami chlubila na Facebooku, v poslední době prý jejich vztah příliš neklapal. A právě partnerské problémy by mohly podle místních stát za celou tragédií.

Podívejte se na video:

Video  V Poděbradech zemřeli při požáru rodiče a malé dítě!  - aktu.cz
Video se připravuje ...

Co přesně se v bytě v úterý odehrálo, vyšetřuje kriminální policie. Jisté je jen to, že Jiří ráno nepřišel bez omluvy do nedaleké mlékárny, kde pracoval, a nezvedal ani telefon. Následující hodiny jsou pak opředeny tajemstvím, až v půl třetí odpoledne se ozvala rána a z oken vyšlehly plameny. V troskách hasiči našli tři mrtvá těla.

Podle informací Blesk.cz policie případ vyšetřuje jako dvojnásobnou vraždu a sebevraždu. Na místě činu se do pozdních večerních hodin pohybovali policisté z oddělení krajské kriminálky. Jakým způsobem Hanička, Marcela a Jiří zemřeli, by měla objasnit nařízená soudní pitva.

Sar123 ( 9. června 2016 10:07 )

 Pan byl už od pohledu zvláštní. Rodinu jsem znala. Paní si na ulici s někým povídala a on jen hlídal a pozoroval... Byl zvláštní ale holčička byla úžasná 😓😓 nechápu jak někdo muze ublížit bezbranemu dítěti 😰

tgbg ( 8. června 2016 18:16 )

Asi komunisti!!!

vlamore ( 8. června 2016 14:36 )

..já chci být taky *Věra Bííííílááá*.Komentář nemá chybu. A že jich takových máme..těch Bílých*A další *** se hrnou...no ,máme co dělat,gáádžové.

hurybury ( 8. června 2016 13:25 )

Balika . A kdo mu pomáhál ,máti po telefonu ?

cestr ( 8. června 2016 12:45 )

Má řeč

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání