Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Dětští milenci utekli z domova: Petra (14) a Miju (13) hledají rodiče i policie

Autor: lac - 
1. dubna 2016
10:43

Hoří k sobě láskou a rozhodli se utéct z domova. Mija Kadijevič (13) a Petr Šafránek (14) spolu utekli nejspíš proto, že už se nemohli po přestěhování Petra tak často vídat. Rodiče jsou strachy bez sebe.

Oba školáci donedávna navštěvovali stejnou školu v Praze. Ona sedmou třídu, on osmou. Rodiče Petra se však před měsícem odstěhovali kousek od metropole. Tam začal chodit do školy a zamilované děti se neviděli tak často. Proto spolu nejspíš utekli.

Bez peněz nejsou, kluk doma vzal dvacet tisíc korun. Rodiče oba postrádají od včera, policie vyhlásila pátrání dnes. „Stýkali se dál, neměli nic zakázaného. Jen se neviděli tak často, jako když chodili do stejné školy,“ řekla včera matka Miji Silvia Kadijevič (34) s prosbou o pomoc při nalezení dcery.

„Bojím se o ni. Mijo, ozvi se,“ prosí dceru. Oba dva si vypnuli včera mobilní telefony. Jejich signál policisté naposledy zaznamenali v okolí vlakového nádraží Holešovice. Není vyloučeno, že pár míří do Brna. „Ubytovat by je neměli, protože jsou nezletilí, ale peníze mají. Hlavně, ať se ozvou,“ znovu vyzvala matka.

Mija Kadijevič měří asi 165 cm, má hnědé oči. Na sobě měla fialovo-růžové kalhoty a černou bundu. Nosí brýle. Mija Kadijevič měří asi 165 cm, má hnědé oči. Na sobě měla fialovo-růžové kalhoty a černou bundu. Nosí brýle. | Policie ČR, Facebook
Petr Šafránek měří asi 170 cm, vypadá starší. Zdánlivě na 15 až 17 let. Petr Šafránek měří asi 170 cm, vypadá starší. Zdánlivě na 15 až 17 let. | Policie ČR, Facebook

Muzikálová hvězdička Mína omdlela: Mijo, prosím vrať se domů!

Školačka Mija Kadijevič (13) útěkem z domova se svým milým Petrem Šafránkem (14) nepřipravila těžké chvíle jen svým rodičům, ale i nejlepší kamarádce Dominice Elischerové (13). Běhen čtvrtečního vyučování jí v dopise popsala scénář útěku s Petrem. Rozmluvit si to nenechala. Kamarádka se posléze zhroutila.

„Mína doma omdlela. Strašně těžce útěk Miji nese. Dává si vinu, že to měla říci. Uklidňuji ji, že nemohla vědět, že to Mija myslí vážně,“ popsala trampoty Petra S. Elischerová, matka známé muzikálové hvězdičky Dominiky a dívky, která má za sebou boj s rakovinou. Holky si psaly během vyučování. Mija po Dominice chtěla, aby si založila ještě jiný Facebook, aby na něm mohly být holky ve spojení mimo kontrolu. „Je možné, že si Mija s někým píše,“ zaspekulovala maminka Petra a vyzvala všechny ke spolupráci k nalezení Miji Kadijevič a Petra Šafránka. Dominika ji hledá pomocí sociální sítě Facebook a vyzývá „Mijo, prosím ozvi se a vrať se domů. Všichni o tebe máme strach.“

Šikovná Dominika nově zpívá v muzikálu Bony a klid. Jinak také účinkuje v představení Adam a Eva, Let snů Lili a Věrní abonenti. Střídá se s Natálií Grossovou.

lena1984 ( 12. dubna 2016 10:07 )

 Vy jste neskutecny hovada.Rodice doma trpi a vy se tu vyvyjadrujete jako by ste meli zacpu.Jste normalni? Pres net je kazdej drsnej co? Je snad jedno jaka je doba a zda by meli nasledne deti dostat, tady jde snad o neco jineho.Nazvala bych vas dobytkem, ale to bych urazila prave ten dobytek.Tal jdete vy chytraci za rodici a reknete jim to do oci!!! Jste hovada

ejvm1712 ( 1. dubna 2016 16:23 )

To bude kondomů za těch 20 litrů!

.krakonos5oo. ( 1. dubna 2016 15:19 )

Až ta Mija zabřezne, tak se odněkud vynoří. Nebo až rozházejí těch 20 litrů.

PanNeznamyJakub ( 1. dubna 2016 13:30 )

Kdyby jste dobře četl/četla, tak tam je že mají sebou cca 20 000 Kč možná i více 

placenta ( 1. dubna 2016 13:26 )

až dostanou hlad tak se vrátěj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání