Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nahý šílenec běhal po Kladně a rozbíjel auta: Jsem vlkodlak, tvrdil

Autor: ljš - 
11. března 2016
14:04

Buď se dočista zbláznil, nebo si vzal hodně silné drogy. Po Kladně se v pondělí v noci proháněl zakrvácený nahý muž (37), který se choval velmi agresivně. Proskočil několik výloh a rozbil řadu aut, včetně vozidla strážníků.

„Několik oznámení o tom, že v okolí náměstí Sítná pobíhá nahý agresivní muž, který rozbijí auta, přijali kladenští strážníci v pondělí v noci. Na místo byla ihned vyslána hlídka strážníků a místo začal monitorovat i operátor kamerového systému,“ uvedla mluvčí strážníků Markéta Fröhlichová.

Na kamerovém záznamu je vidět, jak naháč poté, co vyšel z baru, začal pronásledovat kolemjdoucí muže, kteří před ním začali utíkat. „V době, kdy šílenec zaběhl do Brněnské ulice, byla již na místě hlídka strážníků. Na tu muž reagoval tak, že se rozeběhl proti služebnímu vozidlu, vyběhl na kapotu a koleny skočil na čelní sklo vozidla. To se nárazem rozbilo,“ popsala mluvčí.


Zakrvácený naháč pak strážníka napadl, mlátil ho pěstmi a kopal do něj. Nakonec ho ale strážníci za použití teleskopického obušku zpacifikovali a nasadili mu pouta. „Po příjezdu sanity byl předán lékařům, neboť měl po těle mnoho řezných ran. Ty si měl způsobit tím, že proskočil několik skleněných výplní dveří, poškodil pět zaparkovaných vozidel a poničil vybavení jednoho baru,“ uvedl Frölichová.

Lehké zranění podle ní utrpěli i oba zasahující strážníci. Po ošetření v nemocnici pomatený muž tvrdil, že je vlkodlak, a proto skončil v psychiatrické léčebně.


y1xcvbnm ( 11. března 2016 19:39 )

dobře zfetovaný vlkodlak.

vosavopruz ( 11. března 2016 19:31 )

ten napadá pejskaře,že to po pejscích neuklízej(klafundu)

placenta ( 11. března 2016 14:56 )

Kladno to je to město,Kladno to je ten hit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání