Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sníh komplikuje dopravu: Na D1 srazilo auto chodce, na Pražském okruhu havarovala sanitka

Autor: ČTK ljš - 
17. února 2016
12:41

Dálnici D1 na Benešovsku dnes po poledni uzavřela dopravní nehoda, při níž auto srazilo chodce. Na místě zasahuje vrtulník záchranné služby. Nehoda se stala na 45. kilometru ve směru na Prahu.

„Utrpěl vážná mnohočetná zranění,“ řekla mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová. Nehoda se stala na 45. kilometru ve směru na Prahu. „U zraněného byla nutná intenzivní přednemocniční léčba, ale byl při vědomí,“ dodala mluvčí. Záchranáři zraněného chodce přepravili na traumacentrum nemocnice v pražském Motole.

K hromadné nehodě došlo také na dálnici D7, u Středokluk ve směru na Prahu se srazilo deset aut, jeden člověk byl lehce zraněný. Silnice bude podle předběžných informací uzavřená zhruba dvě hodiny. Objízdná trasa není stanovená, na místě se začínají tvořit kolony.

Na Pražském okruhu zase zkomplikovala provoz nehoda sanitky a dvou osobních aut. V sanitce, která převážela sedmileté dítě s doprovodem do motolské nemocnice, se podle mluvčí pražské záchranné služby Jiřiny Ernestové nikdo nezranil. Devětačtyřicetiletá žena, která jela v osobním voze, byla převezena do nemocnice se zhmožděným hrudníkem a horními končetinami.

Čtyři auta se ráno srazila u Vyšehoří na Šumpersku. Podle mluvčího hasičů Zdeňka Hošáka šlo o dvě nákladní a dvě osobní auta. Hasiči museli na místě vyprostit z havarovaného vozidla jednoho člověka. Podle mluvčí policie byli při nehodě zraněni tři lidé.

prycsnima ( 17. února 2016 13:35 )

 Sníh v únoru.Nečekaná katastrofa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání