Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otřesné video: Mladík v Praze zkopal vrátného do bezvědomí

Autor: ljš - 
11. října 2015
16:03

Zmlátil seniora tak, že upadl do bezvědomí! Policisté pátrají po neznámém útočníkovi, který surově napadl seniora, který pracuje jako vrátný. Odporné chování grázla, který měl sebou ještě dva kumpány, natočily kamery. Poznáte ho?

"Od úterý 8. září policisté z místního oddělení Jižní Město pátrají po doposud neznámém pachateli, který dvě hodiny po půlnoci v Praze 4 v ulici Opatovská surově napadl vrátného," informoval policejní mluvčí Jan Daněk.

K napadení došlo poté, co senior mladíka požádal, aby přestal bouchat na dveře vrátnice, kde vykonával noční službu jako vrátný. Grázl okamžitě začal důchodci vulgárně nadávat a vyhrožovat mu napadením. "Následně na něj zaútočil pěstmi do obličeje, vlivem čehož muž upadl na zem a zůstal bezvládně ležet. To však útočníka nezastavilo, v napadení pokračoval a několikrát ležícího muže kopl do hlavy. Na závěr muži v bezvědomí dupl na hrudník a plivl na něj," popsal otřesné napadení mluvčí.

Mladík potom z místa odešel směrem ke stanici metra Háje, ale ještě předtím stihl poškodit závoru. Na místo byli vysláni policisté spolu se záchranáři, kteří zraněného muže odvezli do nemocnice k ošetření. Tam musel muž vzhledem ke svým zraněním zůstat hospitalizován.

S agresivním útočníkem byli na místě další dva lidé, kteří jeho běsnění nečinně přihlíželi. "Policisté daný případ prošetřují pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví, kdy v případě vypátrání a odsouzení pachateli hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Jestliže pachatele, popřípadě svědky napadení na záběru poznáváte, obraťte se na linku 158," dodal mluvčí. Muži hrozí za ublížení na zdraví a výtržnictví až tříleté vězení.

Video Policie hledá grázla, který zbil seniora do bezvědomí - Policie ČR
Video se připravuje ...

monika2014 ( 12. října 2015 01:59 )

Je vychovávanej dnešní dobou!Vidí to každý den v televizi na každém tv.programu jen samé násilí.A pak se divíme co z nich roste za bezcitné zrůdy!A bude to jen čím dál tím horší!Žádná ůcta k člověku jako k lidské bytosti!Bohužel takových jako on,ted roste plno!Není se čemu divit v dnešní době!A bude hůř!!!

qwerty1805 ( 11. října 2015 21:28 )

určitě mají otisky a asi nebyl bez záznamu. do tejdne je tam kde má bejt

kerloss ( 11. října 2015 21:12 )

iy je porad stejni nezmenylo to viznam cub bus učytely

y1xcvbnm ( 11. října 2015 20:54 )

někomu povolili nervy, otázka je zda se ve škole ještě dnes učí gramatika , nervy povolily

y1xcvbnm ( 11. října 2015 20:50 )

kdyby byly mistri pocitacu,, píše se s i ,, mistři byli

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání