Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadné zmizení manažerky Jany: Její auto viděli 130 km od domova!

Autor: ljš - 
17. července 2015
15:24

Zašla si na masáž a pak zmizela beze stopy! Policisté pátrají po šestačtyřicetileté Janě Svobodové, která byla naposledy viděna ve středu vpodvečer. Od té doby se nikomu ze známých ani příbuzných neozvala.

Poslední osobou, která Janu Svobodovou ve středu kolem půl šesté viděla, byla masérka wellness centra u metra Nádraží Holešovice. Pak už je její další pohyb obestřen tajemstvím.
Pravděpodobně nastoupila do svého stříbrného vozu Ford Kuga poznávací značky 3AE 0651 a z Prahy 7 odjela. Když se nevracela domů, snažil se jí její manžel dovolat, telefon ale nebrala. Podle aplikace Viber byl její mobil naposledy aktivní tentýž den ve 21:18. Rodina zatím ani netuší, zda se po odchodu z centra, kam si zašla na masáž, pohybovala sama, nebo v doprovodu další osoby.
Tímto vozem Jana z masáže odjela. Tímto vozem Jana z masáže odjela. | Archiv rodiny


Pohyb jejího vozu byl následně zaznamenán kolem 18. hodiny v Liberecké a po 20. hodině ve Spořilovské ulici. „Poslední možný výskyt tohoto vozidla je po 21. hodině v okolí Jihlavy na Vysočině,“ řekl Blesk.cz kriminalista Radek Varmuža, který má případ na starosti.

Podle příbuzných žena neměla žádné starosti nebo problémy. „Vůbec ne, nikdo o ničem takovém neví. Jana je velmi spolehlivá, vždyť pracuje jako top manažerka, ředitelka společnosti. Vždycky o sobě dávala vědět. Je to záhada,“ vysvětlil její bratr Petr.
Jana Svobodová (46) je 173 cm vysoká, štihlé postavy, má dlouhé světlé vlasy a modré oči Jana Svobodová (46) je 173 cm vysoká, štihlé postavy, má dlouhé světlé vlasy a modré oči | Archiv rodiny

Pokud jste Janu nebo její auto viděli, volejte neprodleně linku 158.


Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání