Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policisté neodhalili střelnou ránu u mrtvého: Není to nic zvláštního, tvrdí známý kriminalista

Autor: cad - 
25. března 2015
19:43

Mělo to být náhlé úmrtí, policisté i přivolaná lékařka však přehlédli, že mrtvý má prostřelenou hlavu! Jak se něco takového mohlo stát? Známý kriminalista, který vyšetřoval i Orlické vraždy, Josef Doucha, ale tvrdí, že to není nic neobvyklého!

Vraždu prodejce elektronických cigaret v Jihlavě Jaroslava D. (60) odhalila až nařízená zdravotní pitva. Do té doby kriminalisté případ považovali za pouhé náhlé úmrtí.

„Znám takové případy, kdy střelná rána v oblasti vlasů nebyla zjevná, zvláště když se jednalo o zbraň malé ráže,“ říká nestor české kriminalistiky a emeritní policejní rada Josef Doucha. Potvrdil však Blesku, že v takovém případě čas skutečně pracuje pro vraha. „Jediné pochybení vidím v tom, že taková smrt měla být kvalifikována nikoliv jako náhlé úmrtí, ale jako podezřelé, které musí být vyšetřováno jako vražda,“ dodal Doucha.

Policisté dál pátrají po hlavním podezřelém, bývalém prodavači jednoho z jihlavských marketů, kterého na záběrech bezpečnostních kamer poznala vrátná z ubytovny, kde donedávna bydlel.

jasnovidec01 ( 28. března 2015 17:06 )

takové policajty by potřeboval Petr Kramný ty jeho poznaly po několika týdnech naco zemřela jeho žena a holka,holt poznávat a chránit, ale koho a co?

petrusaa ( 25. března 2015 20:01 )

Pokud máte kolem pěti tisíc,koupíte 22 plný kbelík.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání