Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Svědectví z domu, kde zemřela krásná Aneta: Zakrvácený muž volal o pomoc z balkonu

Autor: ljš - 
1. října 2014
16:01

Bylo jí pouhých 23 let a měla před sebou zářnou budoucnost. Přesto si krásná Aneta z Kladna podle policie po návratu z přepychové dovolené a prohýřené noci v luxusním pražském baru vzala život. Co přesně se stalo na místě, kde dívka zemřela?

Smrt Anety R. je nadále jedna velká záhada. Pravdu o tom, co se osudného rána v sobotu 20. září stalo, znají už zřejmě jen dva lidé, Anetina kamarádka K. J. a její přítel cizinec.

S těmi Aneta, která jinak bydlela u rodičů v Kladně, trávila hodně času, a když vyrážela do ulic noční Prahy, přespávala právě u nich. To potvrzují i sousedé, které oslovil server TN.cz. "Byla tady hodně často. Vždy přišla s kamarádkou a nějakým cizincem. Dorazili většinou v noci, pak byli trochu hluční, to tak u mladých bývá, ale žádné problémy s nimi nebyly," řekla jedna ze sousedek. 

V jejich letňanském bytě plánovala Aneta přespat také po večírku na oslavu návratu z Dominikánské republiky před čtrnácti dny. Jenže spát nešla... Buď spáchala sebevraždu, jak tvrdí policie, nebo ji někdo zabil, jak spekulují její kamarádi.

Sousedka serveru TN.cz popsala, co se osudné ráno stalo. "Ten den bylo slyšet hluk jako vždy. A najednou zmatené kroky, pobíhání sem a tam. Pak ten muž vyběhl na balkon, kapala z něj krev a křičel, ať někdo okamžitě zavolá záchranku," řekla.

Blesk.cz se ale ozvala Anetina kamarádka, která tvrdí, že za smrtí krásné blondýnky, je právě cizinec, který z balkónu volal o pomoc. „Prý jí to udělal on. Když přijela záchranka, řekli, že si to udělala sama, aby z toho byli venku,“ uvedla.

To však policie nepotvrdila a jako násilníka muže nepopsala ani sousedka. "Ten muž je dost výrazný, ale slušný. Nosí zlaté řetězy, pěkný opálený chlap. Má i luxusní auto, já vozům nerozumím, ale vypadá to na mercedes," uvedla.

Podle nejnovějších informací Blesku bude Anetino tělo podrobeno druhé pitvě. Je jistá jediná věc - na Bulovce, kde probíhala první pitva, to nebude. Kdo o přezkoumání požádal zatím není jasné.

Znali jste Anetu R. nebo její přátele, u kterých měla přespat? Víte, co se jí stalo a proč zemřela?

Napište nám do redakce na tip@blesk.cz

nebo volejte na tel. 724 014 586

dandova ( 2. října 2014 10:03 )

dandova ( 2. října 2014 08:01 )

Tak se holt holka na ten společenský vrchol nedostala.

gabreta ( 2. října 2014 01:18 )

Samozřejmě že spáchala sebevraždu. Bodnula se třikrát nožem do zad!!!

moiaza ( 1. října 2014 23:44 )

Havlovy děti se jen lehce škádlily. Normálka v našem kapitalismu.

.tigress ( 1. října 2014 23:07 )

Už jdu spát, dneska jsem unavená, třídila jsem vegetu, nevíte, kde je piánko? Nemáme štrůdl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání