Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík převážel v batohu pervitin za milion!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš, ČTK - 
15. září 2014
10:16

Chtěl si snadno vydělat, místo toho ho čeká až deset let vězení! Olomoučtí policisté na nádraží zadrželi mladíka (21), který v batohu převážel celý kilogram pervitinu.

Celníci dopadli na olomouckém nádraží jednadvacetiletého mladíka, který převážel kilogram pervitinu v batohu. Podle policistů by se z něj dalo vyrobit až 5000 dávek. Cenu převážené zásilky odhadli na jeden milion korun. Mladík tvrdil, že měl zboží převézt z Prahy do Olomouce za úplatu 5000 korun. Nyní mu hrozí až deset let vězení. "Stíhán je na svobodě," řekla dnes krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Muže z Míškovic na Kroměřížsku dopadli celníci minulý týden ve středu ve vestibulu hlavního vlakového nádraží v Olomouci. V batohu u něj našli dva igelitové sáčky s neznámou látkou. Muže poté dovedli na policejní služebnu. "Byla provedena orientační zkouška, o jakou látku se jedná. Test vyšel pozitivně na látku metamfetamin o celkové hmotnosti jednoho kilogramu," uvedla policejní mluvčí.

Policisté mladíka obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. "Mladík se k celé záležitosti vyjádřil, že byl požádán neznámou osobou o převoz zboží z Prahy do Olomouce za úplatu 5000 korun. Do Prahy byl převezen autem, zde převzal igelitku s pervitinem a poté z Prahy odjel vlakem do Olomouce," doplnila mluvčí. Žalobce požádal o vzetí muže do vazby, soud však jeho návrhu nevyhověl.

obluda.pb ( 15. září 2014 22:17 )

Vy ale musíte být hodně zakomplexovaný chudáček

beda888 ( 15. září 2014 14:49 )

Dobrý pokus, dal mi to "neznámý člověk", který si jej náhodně vytipoval. Stejně dobrý je to, že celníci na nádraží náhodou objevili v zavazadle.....blablabla. Děláte z nás hlupáčky? To byla klasická promyšlená policejní akce. Klobouček dolů.

moiaza ( 15. září 2014 12:25 )

V Havlovém kapitalismu jsme se stáli drogovou velmocí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání