Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ona je muž! Z prostitutky se vyklubal mladík v sukni

Mladík se vydával za ženu a nabízel sexuální služby
 (Autor: Policejní deník)
Autor: Policejní deník - 
21. srpna 2014
11:43

Při rutinní kontrole narazili policisté v Plzni na dvojici žen zjevně provozujících prostituci. jedna se ale prokázala cizím, navíc mužským pasem. Totožnost ženy, nebo spíše muže na policejní stanici ale potvrdili podle pasu jako pravou.

Při kontrole Domažlické ulice v Plzni, kde je městskou vyhláškou zakázáno nabízení sexuálních služeb spatřila policejní hlídka v úterý večer na trolejbusové zastávce dvojici postávajících žen. Jedna z nich se vydala na přilehlé parkoviště, kde nabídla sexuální služby řidiči jedné ze zaparkovaných dodávek, který ji však odmítl. Za svůj prohřešek si vysloužila od strážníků blokovou pokutu.

Jelikož měli policisté podezření, že i druhá žena je zde za účelem poskytování prostituce, rozhodli se ji  zkontrolovat. A posléze se nestačili divit. Žena jim předložila cestovní pas, na kterém byl ale uveden cizí muž. V podání vysvětlení 15 letý mladík původem ze Slovenska uvedl, že je muž, ale cítí se být ženou.

Jelikož byl předložený doklad neplatný, předvedli strážníci mladíka ke zjištění identity na policejní oddělení, kde jeho totožnost potvrdili. Přestupkové jednání se u něj nepodařilo dokázat, proto byl poté propuštěn.

erene ( 21. srpna 2014 15:13 )

 stará story..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání