Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž (49) z Prahy vyhodil partnerku z okna: Tvrdil, že vyskočila

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK - 
30. června 2014
11:27

Vraždu se snažil maskovat sebevraždou! Devětačtyřicetiletý muž svou partnerku nejprve fyzicky napadl, pak ji škrtil až do bezvědomí, a protože byl přesvědčený, že je žena mrtvá, vyhodil ji z okna. Kriminalistům pak tvrdil, že spáchala kvůli depresím sebevraždu.

Muž z Prahy údajně vyhodil partnerku z okna v sedmém patře a tvrdil, že vyskočila sama kvůli depresi. Ženu předtím při hádce škrtil až do bezvědomí a myslel si, že ji zabil, takže chtěl domnělou vraždu zamaskovat jako sebevraždu.

Podle policistů se ale dopustil vraždy právě až vyhozením přítelkyně z okna, protože žena před pádem ještě žila už byl obviněn z vraždy, za niž mu hrozí až 20 let vězení, či výjimečný trest.

K údajné sebevraždě vyjížděli policisté v sobotu 21. června před 09:00 k panelovému domu v Chalupkově ulici v Praze 4. "Policistům devětačtyřicetiletý bývalý druh zemřelé řekl, že trpěla depresemi a spáchala sebevraždu," uvedl policejní mluvčí Jan Daněk. "Kriminalisté ale zjistili, že pádu předcházela mezi dvojicí slovní rozepře a fyzická potyčka," doplnil.

Při napadení muž partnerku rdousil tak dlouho, až upadla do bezvědomí. "Mylně se domníval, že ženu usmrtil. V úmyslu zakrýt tento čin se rozhodl předstírat její sebevraždu a poškozenou, která byla pouze v bezvědomí, vyhodil z okna bytu. Poté z místa činu odešel. Vrátil se, až když byli na místě policisté, před kterými předstíral, že právě přišel," uvedl mluvčí policie.

cipisek17 ( 30. června 2014 14:56 )

Č(u)r*k je to!!

lunatic ( 30. června 2014 14:29 )

Tento hanebný čin je o to strašnější,že ačkoliv byla nebožka vyhozena ze sedmého patra-viz.článek,tak dům na fotu k článku je nižší - jedním slovem = žijeme ve strašné době !

trhnisinadledvinkou ( 30. června 2014 12:45 )

jsi blb

trhnisinadledvinkou ( 30. června 2014 12:44 )

zase jeden geroj... zamindrákovej ... jen hajzl si dovolí na slabšího... ať shnije za živa

janina7777 ( 30. června 2014 12:10 )

pěknýho de bi la si našla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání