Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nález těl u Uhříněvsi: Dvojnásobná vražda taxikářů! Zabili je kvůli práci

Autor: ČTK, ljš - 
12. dubna 2014
15:20

Mezi pražskými taxikáři obchází strach! Po dosud nevyřešené vraždě jejich kolegy na začátku února, zemřeli násilnou smrtí další dva z nich. Policie totiž potvrdila, že mladík a starší muž, jejichž těla byla nalezena u Uhříněvsi, pracovali právě jako taxikáři a zemřeli kvůli své práci.

"Zavraždění mladík a starší muž, jejichž těla se našla v pátek Uhříněvsi, byli taxikáři a někdo je zabil právě kvůli tomu. Policie proto varuje ostatní taxikáře," řekla mluvčí pražské policie Hana Jeřábková. Vyšetřovatelé už také uvedli přesné věky obou obětí, mladšímu bylo 26, staršímu 60 let.

"Byli zavražděni v souvislosti s výkonem tohoto povolání v nočních hodinách ze čtvrtka na pátek," uvedla. Kriminalisté podle ní už vědí, že pachatel či pachatelé vražd si taxi zastavili v centru Prahy a požádali o odvoz na okraj města. Obě auta policie našla.

Detektivové si podle Jeřábkové uvědomují, že zveřejnění těchto údajů jim může zkomplikovat vyšetřování, ale dospěli k závěru, že v tomto případě je třeba veřejnost informovat a hlavně upozornit pražské taxikáře na rizika spojená s jejich prací.

nafta ( 12. dubna 2014 22:14 )

"Jde o muže ve věku 50 - 60 let a dítě ve věku 15 - 18 let. Hmmm, BLESK vie všetko.

bizon_pepa ( 12. dubna 2014 19:38 )

Ty jsi ale hloupý. Zapomněls ještě na Kalouska.

moiaza ( 12. dubna 2014 19:30 )

Havle, Havle, co jsi to zde zasel? Vraždy, nezaměstnanost, likvidace zemědělství, továren, moře bezdomovců, loupeže jako na běžícím pasu, podvody kde se člověk podívá, korupce, atd. Díky Havle!

marie60 ( 12. dubna 2014 19:18 )

elssa... ( 12. dubna 2014 19:00 )

pro hova.a co si myslí, že všichni taxikaři kradou bych chtěla poznamenat že je jednoduché když nastupuju se optat za kolik tam dojedu, a když se mi to nelíbí jdu jinam, stojí jich tam dost, a zajímalo by mě jestli je okradli, a jestli to má souvislost s vraždou ve městě a s vraždou paní v tramvaji, každý taxikář by měl prostě prošacovat zakazníka jestli nemá z bran jinak je potencialní mrtvola a co na to stát? jak ochraní svoje občany? ci jdou do práce?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání