Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Unikátní video ze zatčení vraha Miloše B.: Tak máme! zařvou a expolicista se válí na zemi!

S expolicistou podezřelým z vraždy manželky se kriminalisté nemazali!
S expolicistou podezřelým z vraždy manželky se kriminalisté nemazali!  (Autor: GIBS)
Autor: sch - 
6. září 2013
16:39

Zatýkání člověka podezřelého z vraždy manželky rozhodně není procházka růžovým sadem. Kdo by čekal jednání v rukavičkách, je na dost velkém omylu. Miloše B. (35) banda kriminalistů povalila na zem a jen malou chvíli trvalo, než ho zpacifikovali. Celý zákrok je dobře vidět na videu, které GIBS zveřejnila.

Expolicistu, který je podezřelý z vraždy své manželky, zadrželi v přírodní rezervaci Zábělá na okraji Plzně ve středu v podvečer. "Zadrželi ho inspektoři generální inspekce ve spolupráci se specializovanými jednotkami policie a leteckou službou," potvrdila mluvčí Generální inspekce bezpečnostních sborů Radka Sandorová.

Na policejním videu, které GIBS zveřejnila, je slyšet výkřik: „Tak máme!“ A pak už se expolicista válí na zemi s pouty na rukou a zauzlovanýma nohama. Chvíli se sice vzpíral, ale banda kriminalistů si s ním velice hravě poradila.

Našli u něj ještě batůžek s osobními věcmi a jídlem. Vysypali z něho například několik jablek a svačinu, mimo jiné i peněženku, kde měl policejní průkaz! Ten už potřebovat ale nebude. Zvlášť v případě, že mu policie vraždu přišije.

Video Kriminalisté se s expolicistou nemazali - GIBS
Video se připravuje ...

reknirmareno ( 6. září 2013 19:57 )

Statecni hosi. Nemeli to udelat taky s Janouskem?

krdasseneda ( 6. září 2013 19:27 )

jo,už ani ta svačinka se nedá sníst

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání