Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Roční dítě přežilo bouračku v kufru auta!

Tramvaj nabourala do auta v centru V Plzně. Nic se nikomu nestalo, i když v kufru byl kočárek s dítětem (1).
Tramvaj nabourala do auta v centru V Plzně. Nic se nikomu nestalo, i když v kufru byl kočárek s dítětem (1).  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: zb, Krvs - 
20. ledna 2011
15:31

Obrovské štěstí měla holčička (1), která nezraněná přežila náraz tramvaje. Batole totiž spalo v kočárku a ten byl v kufru osobního auta peugeot, když do vozu zezadu narazila tramvaj. Promáčklé zadní dveře kufru se zastavily těsně před děvčátkem.

Nehoda se stala v centru Plzně v Pražské ulici. I když se děvčátku nic nestalo, sanitka záchranné služby odvezla dítě do nemocnice k vyšetření. Svědci, kteří nehodu viděli, policistům na místě uvedli, že šoférka peugeotu zastavila za popelářským autem a tramvaj do ní narazila.

„U obou řidičů jsme dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholu,“ uvedla Simona Čejková z ředitelství policie Plzeň-město. Policie nyní prošetřuje příčiny a okolnosti nehody. Bude-li matka dítěte za svou nedbalost potrestána, rozhodne až další vyšetřování.

vojta002 ( 21. ledna 2011 09:38 )

1. Dítě bylo v autosedačce na zadním sedadle! 2. Je úplně jedno, kdo auto řídil, ale v tomto případě to byl řidič. Informace v článku je nepravdivá a jen se potvrzuje, co je to bulvární tisk.

janteto ( 20. ledna 2011 21:26 )

pořádně čti a potom vynášej rozhodnutí. Nebudeš alespoň za magora, nbcz!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání