Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Usmrtila kojence lhostejnost okolí?

Autor: Zbyněk Schnapka - 
21. června 2010
05:45

Proč musel nevinný sedmiměsíční kojenec umřít? Hrůza! Vždyť chlapeček poznal ve svém krátkém životě jen nevěstince. Dalo se jeho smrti zabránit?

Určitě ano. Jen kdyby lidé nebyli lhostejní. Vždyť všichni kolem věděli, že péče matky-prostitutky i »otčíma«-pasáka nebyla vůbec růžová.

Nevinné miminko nepřežilo v Českých Velenicích na Jindřichohradecku »péči« Michala N. (23), který pase jeho matku – prostitutku Lucii Ž. (18).

Prostitutka: nechovali se k chlapečkovi hezky

Mrtvé dítě objevila v pokojíku, kam si šlapky vodí zákazníky, další prostitutka Sabina. Ta se s matkou mrtvého chlapečka přátelila. „Michal ani Lucie se k chlapečkovi nechovali hezky. Hošík plakal hladem. Matka se o něj nestarala a Michal mu nadával a bil ho,“ řekla Blesku další z prostitutek.

Pasákova matka ho ale hájí. „Já se o Michálka starala. Byl u mě třeba 14 dní. Můj kluk ho nechtěl zabít, nešťastně ho zalehl,“ hájila svého syna matka Michala N. Když ji ale Blesk zastihl brzy odpoledne v Čížkrajicích u Trhových Svin, byla už hodně opilá.

Michal N. je známý v podsvětí v Českých Velenicích i okolí. „Kradl naftu. Pak začal pást Lucii. Utrácel v automatech a za alkohol, a ne málo. Lucie je hezká a mladá. Takže měla hromadu zákazníků a hodně vydělávala,“ prozradil Blesku jeho známý.

zaza30 ( 2. listopadu 2010 10:49 )

No to je normálka, slušný lidi buzerujou, ale k ciknám nevlezou ani omylem!!

anka ( 21. června 2010 15:32 )

vas nick name odpovovida vasemu xenofobnimu nazoru...

lpipinkamala ( 21. června 2010 11:21 )

Nezlobte se na mě,ale podle mého se jednalo o Romy,přinejmenším pasák byl Rom.

fryda ( 21. června 2010 06:49 )

Tady takové prostředí a všichni věděli jak tu žijí a sociálka nikde! Ti si zase počkají někde u školy na bezbranné dítě a řeknou, že mají starý nábytek, jako u nedávného případu. Tady se asi báli vstoupit aby něco nechytli a nezajímalo je v čem to dítě žije!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání