Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zastřelil ženu, zranil syna a spáchal sebevraždu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: ČTK, rvs - 
15. června 2010
08:46

Muž z kalifornského Anaheimu zastřelil manželku a vážně postřelil svého tříletého syna, poté spáchal sebevraždu. Na incident policii upozornil po 12 hodinách pětiletý syn vraha, který se utekl schovat před střelbou do domu!

Policie našla těla obětí v pondělí na trávníku za domem. Od místa střelby se táhla krvavá stopa k popelnicím, mezi kterými se ukrývalo postřelené tříleté dítě. Chlapec byl zasažen do ramene, břicha a hrudi. Po operaci v nemocnici lékaři předpokládají, že svá zranění přežije.

Podle vyšetřovatelů se střelec pokusil zabít svého pětiletého syna, ale minul. Poté třikrát vystřelil na svého mladšího syna, zabil manželku a nakonec obrátil zbraň proti sobě. Příčiny incidentu policie zatím nezná.

Známí rodiny uvedli, že by za střelbou mohly být finanční potíže rodiny. "Přišli o nějaké peníze," uvedl přítel střelce Filomeno Adarna. Doplnil, že rodiče nedávno požádali o úvěr a banka jim ho odmítla poskytnout.

bosomfriend ( 15. června 2010 17:31 )

a co sebevrazi, O těch se nepíše a jejich nespočetně. Ti jsou taky magorové ?

anka ( 15. června 2010 14:20 )

nemyslim si, ze na vine jsou financni potize.....tech ma spoustu lidi a taky se nestrilej....navic pri rozvodu se dluhy dedi....Na vine je to, ze to nekteri lidi nemaji v hlave srovnane...

bosomfriend ( 15. června 2010 10:01 )

zúůseob , jak vyhladit rodinu. Na vině jsou finnační potíže. Můž byl úspěšný a poté dostal výpověď. Jenže půjčky zůstaly. Hlavně ženy se snaží utéci z tohoto stavu rozvodem a nechat v tom muže samotného. Proto takové případy.

Zobrazit celou diskusi