Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Zjistila, že manžel je pedofil a zabila své děti

Autor: INT, so, jos - 
20. května 2010
15:06

AKTUALIZOVÁNO: Britka Lianne Smith (43) zabila své děti Rebeccu (†5) a Daniela (†1) v hotelu ve španělském Lloret de Mar. Pak se pokusila zabít i sebe. Stalo se to poté, co zjistila, že její druh, v Británii dlouho hledaný pedofil, byl zatčen.

Martina Smitha (45) zatklo v pátek britské speciální komando v Barceloně. Policie po něm pásla už několik let, protože patřil k nejnebezpečnějším pedofilům v Evropě. Když se Lianne Smith dověděla o manželově osudu, zamkla se i dětmi na hotelovém pokoji.

Na dveře dala cedulku: "Nerušit! Děti jsou nemocné." Pak jim podle vyšetřovatelů přetáhla přes hlavy igelitové sáčky a udusila je. Vyšetřovatelům nejprve řekla, že neví, jakým způsobem její děti zemřely. Pak se ale přiznala. „Její vysvětlení nás zaskočilo. Obávala se prý, že jí obě děti vezme sociálka, protože jejich otec je hledaný pedofil,“ uvedla policie.

Krásná pětiletá Rebecca zemřela kvůli své matce. Krásná pětiletá Rebecca zemřela kvůli své matce. | Isifa.com

Rebecca zemřela kvůli matce a její reakci...

 


 

Po zatčení svého manžela Lianne kontaktovala publicistu a říkala mu, že se musí dát dohromady. "Nevím jak to teď budu řešit," upozorňovala několik dní před vraždou.

Martin Smith už byl převezen do Británie, kde čelí obvinění z 13 trestných činů, včetně znásilnění dítěte. Jeho manželku zatím zadržují ve Španělsku. Ukázalo se, že Lianne s dcerou odešly z Británie už v roce 2007. Je jasné, že někde v zahraničí navázala kontakt s prchajícím manželem. Malý Daniel se už musel narodit v cizině.

217radi ( 31. května 2010 21:26 )

Neni dedicna ale je dokazano, ze 85% zneuzitych deti(i od vlastnich otcu), v dospelem veku inklinuji k pedifilnim sklonum,jestlize nebyly vhodne terapovany zkusenym psychologem!

e.44 ( 21. května 2010 12:54 )

Tak až se vybleješ, tak se nauč číst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lidibudmelidi ( 21. května 2010 01:13 )

Co tohle je za blábol?? Tihlé lidé to umí skrývat, když jsou chytří, tak hromadu let třeba před manželkou... někdy je nemožné předem "vědět" s kým žiju a že by pedofilie byla dědičná??

sluppi ( 20. května 2010 22:48 )

Chytráku, na novinkách je k tomuto tématu 949 příspěvků. A mě je na blití z tebe

labe ( 20. května 2010 21:25 )

Zajímavé,že informace o napadení mladého kluka cikány(viz výše) je bez diskuze.Na novinkách je informace a diskuze od dnešního odpoledne.Je mi z cikánů na blití.

Zobrazit celou diskusi